Sidan innehåller annonslänkar

Anders Petter - Backaryd Kockkniv 20 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Backaryd knivar är tillverkade i ett hållbart och lättslipat 4034 rostfritt stål. Knivarna har ergonomiskt utformade handtag som ger bra stabilitet.

Används med fördel tillsammans med andra knivar från Anders Petters serie Backaryd.Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka.

Kockknivar från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Fiskars - Norr Kockkniv 20cm

Kockknivar från Fiskars

Utforska allt inom Kockknivar från Fiskars.
Upp till 39% rabatt
Yaxell - Super Gou Kockkniv 20 cm

Kockknivar från Yaxell

Utforska allt inom Kockknivar från Yaxell.
Upp till 23% rabatt
Tamahagane - San Tsubame Kockkniv 21 cm

Kockknivar från Tamahagane

Visa produkter inom Kockknivar från Tamahagane.
Upp till 16% rabatt
Wüsthof - Classic White Kockkniv 16 cm

Kockknivar från Wüsthof

Visa produkter inom Kockknivar från Wüsthof.
Brusletto - Kockkniv 15 cm

Kockknivar från Brusletto

Här har vi samlat Kockknivar från Brusletto.
Mac - Chef Kockkniv 18 cm

Kockknivar från Mac

Missa inga bra priser på Kockknivar från Mac.

Se gärna också

Tamahagane - San Tsubame Kockkniv 15 cm

Tamahagane San Tsubame Kockkniv är en kniv i serien San Tsubame från Tamahagane. Denna kockkniv- kockens bästa vän- är en mångsidig modell som kan användas till de allra flesta råvaror. Med San Kockkniv går det lekande lätt att skära, hacka och tärna vad det än må vara. Tyngden i knivbladet underlättar dessutom att arbeta med stora köttstycken och rotsaker.

Likt alla knivar från Tamahagane håller den en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San Tsubame knivserie
Knivserien San Tsubame från Tamahagane utgörs av knivar som alla har tre lager stål. Knivbladet är uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål, precis som det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. Kärnan består av VG5-stål som innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de två yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Knivbladet på San Tsubame serien är hamrat, men endast slipat i nederkant vilket ger en fin design inspirerad av de vackert dekorerade katanasvärden. Hårdhetsgraden är 61 HRC.

Handtaget är tillverkat av svart micarta, med en härlig träkänsla, och ligger skönt i handen. Det vattentåliga och hygieniska materialet framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Micarta lämpar sig väl i köksmiljö och i handtaget sitter en vikt som ser till att kniven är perfekt balanserad. Översikt
- Kockkniv i tre lager stål.
- Längd: 15 cm.
- Passar de flesta råvaror.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål.
- Hårdhetsgrad: 61 HRC.
- Handtag i svart Micarta.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024