Chroma - Type 301 Kock/grönsakskniv 15 cm japansk

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En av de mest omtyckta knivarna i type 301-serien. Bladet är tillräckligt högt för att du ska kunna skiva och hacka utan besvär.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Japanska knivar från andra varumärken

Upp till 32% rabatt
Fiskars - All Steel Santokukniv 17 cm

Japanska knivar från Fiskars

Utforska allt inom Japanska knivar från Fiskars.
Upp till 23% rabatt
Tamahagane - San Tsubame Santokukniv 17,5 cm

Japanska knivar från Tamahagane

Missa inga bra priser på Japanska knivar från Tamahagane.
Heirol - Albera Santoku 13 cm

Japanska knivar från Heirol

Se vad Heirol har inom Japanska knivar.
Satake - Kuro Chopper 18 cm

Japanska knivar från Satake

Utforska allt inom Japanska knivar från Satake.
Kai - Wasabi Black Deba 10,5 cm

Japanska knivar från Kai

Se produkter inom Japanska knivar från Kai.
WMF - Kineo Santoku Kniv 18 cm (31 cm)

Japanska knivar från WMF

Här har vi samlat Japanska knivar från WMF.

Se gärna också

Tamahagane - San Kockkniv Olivslipad 21 cm

Tamahagane San Kockkniv är en kniv i serien San från Tamahagane. Denna kockkniv- kockens bästa vän- är en mångsidig modell som kan användas till de allra flesta råvaror. Med San Kockkniv går det lekande lätt att skära, hacka och tärna vad det än må vara. Tyngden i knivbladet underlättar dessutom att arbeta med stora köttstycken och rotsaker. Den här modellen är olivslipad, med små fördjupningar i knivbladet. Detta motverkar att råvaran fastnar i kniven när du skär.

Likt alla knivar från Tamahagane håller den en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San knivserie
Knivserien San från Tamahagane utgörs av knivar som alla har tre lager stål. Knivbladet är uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål, precis som det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. Kärnan består av VG5-stål som innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de två yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Hårdhetsgraden är 58–59 HRC.

Handtaget på San-knivarna är tillverkat av vackert rödbrunt pakkawood. Materialet skapas genom att fanér och specialplast sammanfogas under högt tryck. Handtaget får en riktigt härlig känsla tack vare materialet som behåller strukturen från träet. Dessutom har det antibakteriella egenskaper. En vikt i handtaget ser även till att kniven är perfekt balanserad.

Översikt
- Kockkniv i tre lager stål
- Längd: 21 cm.
- Olivslipad.
- Passar de flesta råvaror.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål
- Hårdhetsgrad: 58-59 HRC
- Handtag i pakkawood med antibakteriella egenskaper.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024