Chroma - Type 301 Kock/grönsakskniv 15 cm japansk

Beställ Chroma - Type 301 Kock/grönsakskniv 15 cm japansk på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chroma - Type 301 Kock/grönsakskniv 15 cm japansk inom kategorin Kockknivar.

Produktinformation

En av de mest omtyckta knivarna i type 301-serien. Bladet är tillräckligt högt för att du ska kunna skiva och hacka utan besvär.

Se gärna också

Tamahagane - San Tsubame Kockkniv 27 cm -25%

Tamahagane San Tsubame Kockkniv är en kniv i serien San Tsubame från Tamahagane. Denna kockkniv- kockens bästa vän- är en mångsidig modell som kan användas till de allra flesta råvaror. Med San Kockkniv går det lekande lätt att skära, hacka och tärna vad det än må vara. Tyngden i knivbladet underlättar dessutom att arbeta med stora köttstycken och rotsaker.

Likt alla knivar från Tamahagane håller den en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San Tsubame knivserie
Knivserien San Tsubame från Tamahagane utgörs av knivar som alla har tre lager stål. Knivbladet är uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål, precis som det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. Kärnan består av VG5-stål som innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de två yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Knivbladet på San Tsubame serien är hamrat, men endast slipat i nederkant vilket ger en fin design inspirerad av de vackert dekorerade katanasvärden. Hårdhetsgraden är 61 HRC.

Handtaget är tillverkat av svart micarta, med en härlig träkänsla, och ligger skönt i handen. Det vattentåliga och hygieniska materialet framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Micarta lämpar sig väl i köksmiljö och i handtaget sitter en vikt som ser till att kniven är perfekt balanserad.

Översikt
- Kockkniv i tre lager stål.
- Längd: 27 cm.
- Passar de flesta råvaror.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål.
- Hårdhetsgrad: 61 HRC.
- Handtag i pakkawood med antibakteriella egenskaper.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från Kitchenaid

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Iittala

Se alla produkter
Leksaker

Leksaker från Sebra

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Kähler Design

Se alla produkter