Sidan innehåller annonslänkar

Chroma - Type 301 Kockkniv 20 cm

Beställ Chroma - Type 301 Kockkniv 20 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chroma - Type 301 Kockkniv 20 cm inom kategorin Kockknivar.

Produktinformation

Type 301-serien blev bäst i test när Testfakta provade kockknivar. Detta är bästsäljaren i hela type 301-serien, med perfekt balans och en bladlängd på 20 cm.

Se gärna också

Victorinox - Fibrox Kockkniv 28 cm -12%

Stor kockkniv med ett blad i rostfritt stål på 28 cm och ett handtag tillverkat i hållbar Fibrox från Victorinox.

Är du i behov av en kockkniv som perfekt lämpar sig för stora köksarbeten och preppjobb såsom uppskärning av stora bitar kött eller hackande av en större mängd grönsaker? Då är detta kockkniven för dig. Denna stora kökskniv är speciellt designad för de där lite större köksjobben och är den optimala assistenten när man snabbt behöver hacka lök och andra grönsaker för storkoket, eller när man har inhandlat en riktigt stor och fin köttbit som behövs delas upp. Vilket av alternativen det än är så klarar Victorinox stora kockkniv av jobbet galant, med sitt både långa och breda blad i rostfritt stål av högsta kvalité samt sitt ergonomiskt utformade handtag i det hållbara materialet Fibrox som även har utrustats med en matt yta och inbyggt fingerskydd för säker användning under alla tillfällen. Handdisk rekommenderas.

År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Airfryer

Airfryer från Fritel

Se alla produkter
Bordsgrillar

Bordsgrillar från Ariete

Se alla produkter
Glaskeramikspisar

Glaskeramikspisar från Electrolux

Se alla produkter
Ljusslingor ute

Ljusslingor ute från Nedis

Se alla produkter