Sidan innehåller annonslänkar

Chroma - Type 301 Kockkniv 24 cm

Beställ Chroma - Type 301 Kockkniv 24 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chroma - Type 301 Kockkniv 24 cm inom kategorin Kockknivar.

Produktinformation

Type 301-serien blev bäst i test när Testfakta provade kockknivar. Detta är den längsta kniven i serien – en välbalanserad favorit för alla som gillar traditionella kockknivar med långa blad.

Se gärna också

Victorinox - Fibrox Kockkniv 22 cm -21%

Kockkniv med ett blad i rostfritt stål som mäter 22 cm och ett handtag i hållbar Fibrox från Victorinox.

Utrusta ditt kök med en tillförlitlig kockkniv för alla tillfällen med denna hållbart designade kockkniv från den schweiziska knivgiganten Victorinox. Denna kockkniv har ett väl utformat brett blad med en längd på 22 cm, vilket gör att den kan ta sig an alla möjliga hack- och skärjobb – stora som små. Hacka både grönsaker och rotfrukter eller skär upp perfekta bitar kött och fisk; allt är möjligt med Victorinox allroundkockkniv. Kockknivens blad är tillverkat i rostfritt stål av högsta kvalité för hållbar användning i många år framåt, och knivens handtag är gjort av Fibrox, vilket är ett tåligt plastmaterial. Handtaget är ergonomiskt utformat för komfort och har både en yta som är matt för att förhindra glid samt ett inbyggt fingerskydd för säker användning. Handdisk rekommenderas.

År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från Contigo

Se alla produkter
Fritöser

Fritöser från Fritel

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Marimekko

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Denby

Se alla produkter