Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool - W5 831C OX H


Jämför produkt Whirlpool - W5 831C OX H online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool - W5 831C OX H i kategorin Kök här hos oss.

Produktinformation

Whirlpool - W5 831C OX H .

Äggkokare

En äggkokare är ett elektriskt köksredskap som kokar ägg. Vanligtvis kan den koka 1–7 ägg åt gången, och när äggen är färdiga brukar en signal ljuda. Även behållare avsedda för att koka ägg i mikrovågsugn kallas äggkokare, men dessa är inte elektriska.

Se gärna också

Gram - FS 481864 N

Rymlig och energieffektiv frys
FS 481864 N är en klassisk fristående frys från Gram med en nettovolym på generösa 280 liter. Frysskåpet är helt frostfritt med No Frost så du slipper manuell avfrostning....

Läs mer

Från kunskapsbanken

Ach

Ach är ett vattendrag i Österrike. Det ligger i förbundslandet Oberösterreich, i den norra delen av landet, 230 kilometer väster om huvudstaden Wien. Trakten runt Ach består till största delen av jordbruksmark. Runt Ach är det ganska tätbefolkat, med 93 invånare per kvadratkilometer. Inlandsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 8 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 19 °C, och den kallaste är januari, med −6 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 530 millimeter. Den regnigaste månaden är januari, med i genomsnitt 186 mm nederbörd, och den torraste är mars, med 60 mm nederbörd.