Create Kitchen Machine Mint Köksassistent -

Jämför produkt Create Kitchen Machine Mint Köksassistent - online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Create Kitchen Machine Mint Köksassistent - i kategorin Köksassistenter här hos oss.

Produktinformation

1200 watt motor, 5 L bolle, Unique Design Köksmaskinen från Create har en stilren design med en display där du kan styra hastigheten. Du kan välja mellan 6 olika hastigheter.

Och med en stor skål på 5 liter kan du vara säker på att du kan göra alla födelsedagsbullar på en gång. Snygg design Kraftfull 1200 watt motor och 6 hastigheter Inklusive tillbehör .

Se gärna också

Kitchenaid Classic Köksassistent - Vit

KitchenAid Classic Köksmaskin 4,3 L Denna mixer/matberedare är en klassisk variant från KitchenAid med retroinspirerat utseende och kraftfull motor som gör att du kan ta dig an även riktigt tuffa uppgifter i köket. Mjuk, rundad design med uppfällbart drivhuvud Helt konstruerad i metall Direkt drivsystem Classic-modellenKitchenAid Classic är mycket snarlik den populära modellen KitchenAid Artisan såväl när det gäller design som funktion. Classic-modellen har samma egenskaper och funktioner som Artisan och de tillbehör som finns till Artisan fungerar lika bra att använda till Classic. SpecifikationerBunken till denna mixer rymmer 4.3 liter (mot Artisanens 4.873 liter) och har en motor på 275 watt (mot Artisanens 300 watt). Medföljande tillbehör Ballongvisp K-spatel Degkrok Skål i rostfritt stål med 4.3 liters volym KitchenAid Classic Den är robust, stabil, tålig och helt konstruerad i metall, och den har en rundad design som gör den enkel att använda och rengöra. Ett direkt drivsystem gör den tyst, pålitlig och tålig, och tack vare planetarisk blandningsrörelse är den också snabb.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Barnserviser

Barnserviser från Oyoy

Se alla produkter
Fristående mikrovågsugnar

Fristående mikrovågsugnar från Bosch

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Gustavsberg

Se alla produkter
Solcellsbelysning

Solcellsbelysning från Star Trading

Se alla produkter