Create Kitchen Maschine Black Köksassistent - Svart

Beställ Create Kitchen Maschine Black Köksassistent - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Create Kitchen Maschine Black Köksassistent - Svart inom kategorin Köksassistenter.

Produktinformation

1200 watt motor, 5 L bolle, Unique Design Köksmaskinen från Create har en stilren design med en display där du kan styra hastigheten. Du kan välja mellan 6 olika hastigheter.

Och med en stor skål på 5 liter kan du vara säker på att du kan göra alla födelsedagsbullar på en gång. Snygg design Kraftfull 1200 watt motor och 6 hastigheter Inklusive tillbehör .

Se gärna också

Kenwood Titanium Chef Baker Kvc85.004si Köksassistent - Silver

Precis och enkel bakning börjar här. Med Kenwood Titanium Chef Baker är bakningen ett oavbrutet nöje. Med den inbyggda EasyWeigh-vågen är det lätt att väga ingredienserna direkt i skålen allt eftersom, stegvis eller individuellt. Det är till och med möjligt att väga direkt i någon av de 25+ valfria tillbehören, exempelvis i en blender, matberedare eller juicepress. Inget stök, inget spill, inget krångel och ett fantastiskt verktyg i bakningsprocessen! Den digitalt styrda motorn anpassar sig skickligt till vad du än gör - den kommer bara att använda och utnyttja den kraft som behövs. Vårt unika LightLift-huvud gör det enkelt att addera ingredienser i skålen. Tryck bara på lyftknappen, och häll sedan i dem. Ingen extra ansträngning krävs, vilket resulterar i en sömlös, rolig bakning. Skålverktygen som medföljer maskinen är alla i rostfritt stål. Detta underlättar rengöringen, eftersom både verktygen och skålen tål maskindisk.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fristående mikrovågsugnar

Fristående mikrovågsugnar från Whirlpool

Se alla produkter
Vakuumföpackare

Vakuumföpackare från Caso

Se alla produkter
Matbestick styck

Matbestick styck från Georg Jensen

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Oxo

Se alla produkter