KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 6,9 L inkl. köttkvarn Svart

Jämför produkt KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 6,9 L inkl. köttkvarn Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 6,9 L inkl. köttkvarn Svart i kategorin Köksassistenter här hos oss.

Produktinformation

Artisan Köksmaskin 6,9 L inkl. köttkvarn i metall en riktig hjälpreda i ditt kök och en vän för livet.

Den högpresterande motorn är tystgående, robust samt effektiv och hjälper dig röra, knåda och blanda stora mängder mat. Hela maskinen är uteslutande tillverkad i metall för hållbarhet och stabilitet, en handbyggd teknik ger maskinen en genomsnittlig livslängd på 30 år.

Ett köp för livet med andra ord! Finns i många olika färger, som passar till varje stil och köksdesign KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco.

Multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra. Köp med extra tillbehör och låt din KitchenAid-maskin bli till kökets kulinariska centrum.Standardtillbehör- 6,9 liter blankpolerad skål i rostfritt stål med handtag.- Elliptisk visp med 11 byglar för maximal skåltäckning.

- Spiralformad degkrog i rostfritt stål, som täcker hela den stora skålen.- Flatblandare i rostfritt stål.- Stänkskydd. Modell Köksmaskin - 5KSM7580XEOBModell Köttkvarn - 5KSMMGA .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Aneta

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Loft by Rosenthal

Se alla produkter
För hemmet

För hemmet från Hay

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Scanpan

Se alla produkter