Citronelles - Houses of Uppsala Handduk 50x70 cm Blå

Jämför produkt Citronelles - Houses of Uppsala Handduk 50x70 cm Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Citronelles - Houses of Uppsala Handduk 50x70 cm Blå i kategorin Kökshanddukar här hos oss.

Produktinformation

Kökshandduk ur serien Houses of Uppsala, inspirerat av kända landmärken i Uppsala. Handduken är en perfekt gå bortpresent till utlandssvensken eller Uppsalaälskaren.

Se gärna också

Svanefors - Kökshandduk Cleo 3-pack 50x70 cm Svart/Vit

Set med 3 kökshanddukar i halvlinne med matchande designer i svartvitt och som alla mäter 50x70 cm från Svanefors Cleo-serie.

Utrusta ditt kök med ett komplett set med kökshanddukar med detta 3-pack handdukar med matchande svartvita mönster från svenska Svanefors. Kökshanddukarna, som är en del av Svanefors Cleo-serie, är tillverkade i tunt halvlinne som är perfekt för köksanvändning tack vare sin höga absorberingsförmåga och luddfria kvalité, och alla tre handdukar har en vackert minimalistisk design med matchande ränder. Kökshanddukarna mäter 50x70 cm vardera och är STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierade vilket betyder att de är testade och fria från ämnen som kan vara skadliga för miljö och hälsa. Kökshanddukarna kan tvättas i tvättmaskin.

Svenska Svanefors började smått med ett par vävstolar och en dröm om att skapa högkvalitativa gardiner i Torestorp i Västra Götaland år 1956. På 90-talet förvandlades företaget från ett simpelt textilföretag till en grossistverksamhet där egendesignade mönster i moderna färgskalor tog täten, och det tog inte lång tid innan Svanefors blev en massiv succé i det svenska folkhemmet. Idag har Svanefors ett brett sortiment med stilrena textilprodukter som utmärker sig med karaktärsstarka mönster som skiljer dem både från mängden och från varandra, med ett gemensamt band som binder de samman – svensk design. Naturlighet och enkelhet är Svanefors ledord, och dessa har tillsammans lett dem till att bli ett av Sveriges mest uppskattade textilföretag, och så har de jobbat ända sedan starten år 1956.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stekspadar

Stekspadar från GastroMax

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Muurla

Se alla produkter
Integrerade kylskåp

Integrerade kylskåp från Siemens

Se alla produkter
Möbler övrigt

Möbler övrigt från Design House Stockholm

Se alla produkter