Citronelles - Kökshandduk 50x70 cm Apples

Jämför produkt Citronelles - Kökshandduk 50x70 cm Apples online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Citronelles - Kökshandduk 50x70 cm Apples i kategorin Kökshanddukar här hos oss.

Se gärna också

Svanefors - Kökshandduk Cleo 3-pack 50x70 cm Svart/Vit -25%

Set med 3 kökshanddukar i halvlinne med matchande designer i svartvitt och som alla mäter 50x70 cm från Svanefors Cleo-serie.

Utrusta ditt kök med ett komplett set med kökshanddukar med detta 3-pack handdukar med matchande svartvita mönster från svenska Svanefors. Kökshanddukarna, som är en del av Svanefors Cleo-serie, är tillverkade i tunt halvlinne som är perfekt för köksanvändning tack vare sin höga absorberingsförmåga och luddfria kvalité, och alla tre handdukar har en vackert minimalistisk design med matchande ränder. Kökshanddukarna mäter 50x70 cm vardera och är STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierade vilket betyder att de är testade och fria från ämnen som kan vara skadliga för miljö och hälsa. Kökshanddukarna kan tvättas i tvättmaskin.

Svenska Svanefors började smått med ett par vävstolar och en dröm om att skapa högkvalitativa gardiner i Torestorp i Västra Götaland år 1956. På 90-talet förvandlades företaget från ett simpelt textilföretag till en grossistverksamhet där egendesignade mönster i moderna färgskalor tog täten, och det tog inte lång tid innan Svanefors blev en massiv succé i det svenska folkhemmet. Idag har Svanefors ett brett sortiment med stilrena textilprodukter som utmärker sig med karaktärsstarka mönster som skiljer dem både från mängden och från varandra, med ett gemensamt band som binder de samman – svensk design. Naturlighet och enkelhet är Svanefors ledord, och dessa har tillsammans lett dem till att bli ett av Sveriges mest uppskattade textilföretag, och så har de jobbat ända sedan starten år 1956.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bordsgrillar

Bordsgrillar från Black+decker

Se alla produkter
Febertermometrar

Febertermometrar från Braun

Se alla produkter
Bordsgrillar

Bordsgrillar från Alpina

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Koziol

Se alla produkter