Ekelund - Artichoke Kökshandduk 35x50 cm

Beställ Ekelund - Artichoke Kökshandduk 35x50 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Artichoke Kökshandduk 35x50 cm inom kategorin Kökshanddukar.

Produktinformation

Kristina Petrauskiene härliga kökshandduk Artichoke från Ekelunds Linneväveri.En klassikt kökshandduk i läckert gröna och lila toner med ett detaljerat mönster av kronärtskockor som håller på att slå ut.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk varumärket står för tradition och kvalitet. .

Se gärna också

Gynning Design - Kökshandduk Butterfly Queen 50 x 70 cm -18%

Vacker kökshandduk från Carolina Gynnings serie Butterfly Queen.

En underbar handduk i finaste 100% bomull från Gynning Design.

Carolina Gynning har i Butterfly Queen-serien kombinerat sitt konst och designintresse. Det gemensamma i alla Carolina Gynnings produkter och i hennes konst är de starka känslorna och ett personligt avtryck från Carolina Gynning som kvinna och konstnär, så även i denna kökshandduk med dess härliga kvinnoporträtt som är ett motiv frilagt från hennes populära konstverk.

I Butterfly Queen har konstnären Carolina Gynning sammanfört sina kvinnoporträtt med sin kärlek för fjärilar. Anledningen till att hon tycker så mycket om dessa har hon förklarat med att
Fjärilen som symbol betyder väldigt mycket för mig. Det är puppan som utvecklas till fjäril och som sedan pånyttföds i en härlig kropp med vackra färger. Fjärilen är en gammal symbol för själen, glädje och lycka. Den står för pånyttfödelse och frihet.

Den ljuvliga rosa/svarta torkhandduken i Butterfly Queen-serien från Gynning Design är tillverkad i härlig bomull och är 70 cm x 50 cm. Den passar lika bra som en vacker enskild accessoar som förgyller ditt kök eller matcha den tillsammans med andra produkter med Carolina Gynnings läckra Butterfly-motiv som också finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kökshanddukar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skålar limiterat

Skålar limiterat från Gustavsberg

Se alla produkter
Kaffetegods

Kaffetegods från Vintage

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Zwilling

Se alla produkter
Diskmaskiner

Diskmaskiner från Elvita

Se alla produkter