Ekelund - Det snöar Kökshandduk 35x50 cm

Beställ Ekelund - Det snöar Kökshandduk 35x50 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Det snöar Kökshandduk 35x50 cm inom kategorin Kökshanddukar.

Produktinformation

Det Snöar är motivet på kökshandduken från Ekelunds Linneväveri, med en tecknad tomte på.Mauri Kunnas roliga motiv med en enfärgad bård i övre och undre kanten. En kökshandduk behöver ju inte alltid ha så traditionellt motiv - tomten som skottar sig genom den nyfallna snön kommer också att skapa julstämning hemma.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

Se gärna också

Svanefors - Kökshandduk Carl Larsson Blomster 50x70 cm

Kökshandduk i linne som pryds av Carl Larssons Blomsterfönster och mäter 50x70 cm.

Stig in i Carl Larssons värld med hjälp av denna eleganta kökshandduk med Carl Larsson-tryck från Svanefors! Denna dekorativa kökshandduk har tagits fram av Svanefors i samarbete med Carl Larsson-gården, och pryds av Carl Larssons vackra Blomsterfönster. Kökshandduken är tillverkad i 100% linne och är perfekt för avtorkning av nydiskade tallrikar och våta köksbänkar då lin är ett både luddfritt och högabsorberande material. Kökshandduken mäter 50x70 cm och är tillverkad i STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierat linne som är testat och fritt från ämnen som kan vara skadliga för miljö och hälsa. Handduken kan tvättas i tvättmaskin.

Svenska Svanefors började smått med ett par vävstolar och en dröm om att skapa högkvalitativa gardiner i Torestorp i Västra Götaland år 1956. På 90-talet förvandlades företaget från ett simpelt textilföretag till en grossistverksamhet där egendesignade mönster i moderna färgskalor tog täten, och det tog inte lång tid innan Svanefors blev en massiv succé i det svenska folkhemmet. Idag har Svanefors ett brett sortiment med stilrena textilprodukter som utmärker sig med karaktärsstarka mönster som skiljer dem både från mängden och från varandra, med ett gemensamt band som binder de samman – svensk design. Naturlighet och enkelhet är Svanefors ledord, och dessa har tillsammans lett dem till att bli ett av Sveriges mest uppskattade textilföretag, och så har de jobbat ända sedan starten år 1956.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kökshanddukar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Santukoknivar

Santukoknivar från Miyabi

Se alla produkter
Knivslipar

Knivslipar från Yaxell

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Gustavsberg

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från House Doctor

Se alla produkter