Ekelund - Mumin Kökshandduk Little My 2015 35x50 cm Rosa

Jämför produkt Ekelund - Mumin Kökshandduk Little My 2015 35x50 cm Rosa online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ekelund - Mumin Kökshandduk Little My 2015 35x50 cm Rosa i kategorin Kökshanddukar här hos oss.

Produktinformation

Kökshandduk ur Ekelund Linneväveris serie Mumin, Little My 2015. I härligt kontrasterande rosa, vitt och svart med den alltid så bestämta lilla My på.Handduken är gjord av 100% ekologisk bomull och tillverkad för att erbjuda högsta kvalitet.

Med en modern design blir handduken en vacker och dekorativ inredningsdetalj i köket som du får stor användning av. Våra handdukar är också väldigt uppskattade presenter.

Se gärna också

Svanefors - Kökshandduk Carl Larsson Konfekt 50x70 cm

Kökshandduk i linne som pryds av Carl Larssons Julgranskonfekt och mäter 50x70 cm.

Stig in i Carl Larssons värld med hjälp av denna eleganta kökshandduk med Carl Larsson-tryck från Svanefors! Denna dekorativa kökshandduk har tagits fram av Svanefors i samarbete med Carl Larsson-gården, och pryds av Carl Larssons vackra Brita, en katt och en smörgås. Kökshandduken är tillverkad i 100% linne och är perfekt för avtorkning av nydiskade tallrikar och våta köksbänkar då lin är ett både luddfritt och högabsorberande material. Kökshandduken mäter 50x70 cm och är tillverkad i STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierat linne som är testat och fritt från ämnen som kan vara skadliga för miljö och hälsa. Handduken kan tvättas i tvättmaskin.

Svenska Svanefors började smått med ett par vävstolar och en dröm om att skapa högkvalitativa gardiner i Torestorp i Västra Götaland år 1956. På 90-talet förvandlades företaget från ett simpelt textilföretag till en grossistverksamhet där egendesignade mönster i moderna färgskalor tog täten, och det tog inte lång tid innan Svanefors blev en massiv succé i det svenska folkhemmet. Idag har Svanefors ett brett sortiment med stilrena textilprodukter som utmärker sig med karaktärsstarka mönster som skiljer dem både från mängden och från varandra, med ett gemensamt band som binder de samman – svensk design. Naturlighet och enkelhet är Svanefors ledord, och dessa har tillsammans lett dem till att bli ett av Sveriges mest uppskattade textilföretag, och så har de jobbat ända sedan starten år 1956.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kökshanddukar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Avecglas

Avecglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Klean Kanteen

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Pols Potten

Se alla produkter
Stormkök

Stormkök från Espegard

Se alla produkter