Ekelund - Pepparkakor Kökshandduk 35x50 cm

Beställ Ekelund - Pepparkakor Kökshandduk 35x50 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Pepparkakor Kökshandduk 35x50 cm inom kategorin Kökshanddukar.

Produktinformation

Björk-Forth har formgett den julfina kökshanddukten Pepparkakor för Linneväveriet Ekelunds.Så klart ska även köket julpyntas inför jul och den härliga handduken med pepparkakor och små stjärnor på blir en perfekt inramning till julens alla härliga stunder. Pepparkakor finns öven som löpare.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

Se gärna också

Svanefors - Amie Kökshandduk 50x70 cm Off White

Kökshandduk i tunt halvlinne som har ett broderat motiv och mäter 50x70 cm från Svanefors Amie-serie.

Torka enkelt av dina nydiskade tallrikar och glas med denna högkvalitativa kökshandduk från Svanefors. Svanefors Amie-kökshandduk är tillverkad i tunt halvlinne som är perfekt för köksanvändning tack vare sin höga absorberingsförmåga och luddfria kvalité, och handduken har en vackert minimalistisk design med ett broderat naturinspirerat motiv. Kökshandduken mäter 50x70 cm och är STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierad vilket betyder att den är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för miljö och hälsa. Kökshandduken kan tvättas i tvättmaskin.

Svenska Svanefors började smått med ett par vävstolar och en dröm om att skapa högkvalitativa gardiner i Torestorp i Västra Götaland år 1956. På 90-talet förvandlades företaget från ett simpelt textilföretag till en grossistverksamhet där egendesignade mönster i moderna färgskalor tog täten, och det tog inte lång tid innan Svanefors blev en massiv succé i det svenska folkhemmet. Idag har Svanefors ett brett sortiment med stilrena textilprodukter som utmärker sig med karaktärsstarka mönster som skiljer dem både från mängden och från varandra, med ett gemensamt band som binder de samman – svensk design. Naturlighet och enkelhet är Svanefors ledord, och dessa har tillsammans lett dem till att bli ett av Sveriges mest uppskattade textilföretag, och så har de jobbat ända sedan starten år 1956.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kökshanddukar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Lampor hängande

Lampor hängande från PR Home

Se alla produkter
Avecglas

Avecglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Vinkylar

Vinkylar från Temptech

Se alla produkter
Matbestick styck

Matbestick styck från Gense

Se alla produkter