Bosch

Bosch - Köttkvarn till köksmaskin

929 kr 697 kr-25%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Köttkvarn som passar till Bosch MUM5 köksmaskiner. För malning av färskt och kokt kött, fågelkött, fiskfiléer. Hålskiva, 4,5 mm, och kniv av rostfritt stål.


Jämför produkt Bosch - Köttkvarn till köksmaskin online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch - Köttkvarn till köksmaskin i kategorin Köksmaskiner tillbehör här hos oss.

Kategori: Köksmaskiner tillbehör
Artikelnummer: 79075
Visa fler

Från kunskapsbanken

Köttkvarn

Köttkvarn är en hushållskvarn som mal kött till köttfärs. Köttkvarnar finns både för industri-, hushålls- och forskningsbruk.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.