Bosch

Bosch - Köksmaskin 1000 W Rostfritt Stål/Brun

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Köksmaskinen från Bosch är ett utmärkt verktyg för dig som vill ta din matlagning och bakning till nästa nivå. Tack vare den starka motorn klarar den enkelt av stora, tunga degar eller rejäla kaksmeter.

Med hjälp av 3D PlanetaryMixing är knådningen lik den som utförs för hand. Du får helt enkelt samma perfekta resultat, utan att slita med tung knådning.

Till köksmaskinen ingår även ett konditorset som gör dig till ett bakproffs på nolltid. Du får en justerbar ballongvisp, omrörare med silikonkant och en degkrok. Allt för att kunna vispa maräng, knåda en stor deg och blanda en kaksmet.

Givetvis finns det även ett stort utbud av tillbehör till din köksmaskin - allt från glassmaskin till köttkvarn och pastamaskin att komplettera med över tid.

Alla löstagbara delar är diskmaskinsäkra.

-Konditortillbehör (ballongvisp, omrörare & degkrok)
-Vändbar grönsaksskärare med 3 skivor(skärskiva, rivskiva & skiva för fin strimling)
-Blender i glas 0.8 L
-Tillbehörväska
- Genomskinligt lock med påfyllnadsöppning


Jämför produkt Bosch - Köksmaskin 1000 W Rostfritt Stål/Brun online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch - Köksmaskin 1000 W Rostfritt Stål/Brun i kategorin Köksmaskiner här hos oss.

Kategori: Köksmaskiner
Artikelnummer: 140716

Se även andra produkter från Köksmaskiner

Snabbfilter
Sortera
Visa fler

Från kunskapsbanken

1000

1000 (M) var ett skottår som började en måndag i den julianska kalendern.

Honeywell

Honeywell International Inc. är ett amerikanskt multinationellt konglomerat. Företaget grundades 1906. Honeywell sysslar i huvudsak med datoriserad automation inom industri- och byggbranschen. Huvudkontoret finns i Charlotte i North Carolina. Honeywell fusionerades år 1999 med Alliedsignal. Trots att Alliedsignal var två gånger större än Honeywell, bestämde man att behålla Honeywell som hela företagets namn i och med att varumärket var så välkänt.