Cole & Mason - Classic Set Olja/Vinäger 30 cl

Jämför produkt Cole & Mason - Classic Set Olja/Vinäger 30 cl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cole & Mason - Classic Set Olja/Vinäger 30 cl i kategorin Köksredskap Övrigt här hos oss.

Produktinformation

Classic olja- och vinägerset från Cole & Mason garanterar droppfri smaksättning varje gång. Flaskornas hällpipar har droppskydd så att du slipper spill på bordet och med silikonkorkarna ser du till att innehållet håller längre.

Se gärna också

Gefu - Spisskrapa Polito -25%

Spisskrapa i rostfritt stål för keramiska spishällar från den tyska kökstillbehörstillverkaren Gefu.

Rengör din keramiska spis med lätthet med denna spisskrapa från Gefu. Skrapans blad är optimalt vinklade för att enkelt kunna ta bort den mest envisa inbrända maten och är speciellt framtaget så att det inte repar spishällens känsliga yta. Spisskrapan är tillverkad i tåligt rostfritt stål och rengörs enkelt i diskmaskin efter användning.

Tyska Gefu har tillverkat högkvalitativa kökstillbehör i över 70 år och har i sitt sortiment både traditionella köksredskap och innovativa produkter som är designade för att göra matlagning lite enklare. Genom att hålla sig sanna till sitt motto ”Gefu gör alla till matkonstnärer” har de hittills under sin tid utvecklat en rad köksprodukter som gör det lätt för både amatören så väl som den professionella kocken att skapa välsmakande och tilltalande kulinariska sensationer, och det är vi säkra på att de kommer att fortsätta med i många år framåt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Aida

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Severin

Se alla produkter
Epilatorer

Epilatorer från Braun

Se alla produkter
Askar

Askar från Spring Copenhagen

Se alla produkter