Cole & Mason - Flow Hällkork Olja

Beställ Cole & Mason - Flow Hällkork Olja på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cole & Mason - Flow Hällkork Olja inom kategorin Köksredskap Övrigt.

Produktinformation

Flow hällkork från Cole & Mason garanterar droppfri smaksättning varje gång. Hällpipen har en så kallad Flow Control-teknik så att du kan justera hastigheten på det du häller, och tack vare droppskyddet slipper du spill på bordet.

Se gärna också

Naturally Med - Mortel-set -25%

Detta snygga mortel-set från Naturally Med är fantastiskt att ha till hands när du lagar mat, oavsett om du behöver mortla kryddor, puréa vitlök med salt, skapa din egen pesto eller saltblandning - en mortelstöt och mortel är allt du behöver.

Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är samma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik. Olivträd växer mycket långsamt så träet som Naturally Med använder för att producera sina skärbrädor, skålar och redskap kan vara upp till 300 år gammalt.

I deras omfattande serverings- och köksutbud hittar du allt från skärbrädor, serveringsskedar, spatlar och slevar – allt i finaste olivträ.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Iittala

Se alla produkter
Stavmixers

Stavmixers från Black+decker

Se alla produkter
Fristående mikrovågsugnar

Fristående mikrovågsugnar från Severin

Se alla produkter
Espresso-  kaffemaskiner

Espresso- kaffemaskiner från Nespresso krups

Se alla produkter