Cole & Mason - Flow Set Olja/Vinäger 35 cl

Jämför produkt Cole & Mason - Flow Set Olja/Vinäger 35 cl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cole & Mason - Flow Set Olja/Vinäger 35 cl i kategorin Köksredskap Övrigt här hos oss.

Produktinformation

Flow olja- och vinägerset från Cole & Mason garanterar droppfri smaksättning varje gång. Med flaskornas hällpipar med Flow Control-teknik kan du justera hastigheten på det du häller, och tack vare droppskyddet slipper du spill på bordet.

Se gärna också

Naturally Med - Rivjärns-set -25%

Detta lilla rivjärns-set är perfekt för att riva mängder av hård ost när du lagar. Men den passar faktiskt ännu bättre att ha framme på bordet under middagen så att dina gäster själva kan riva sin Parmesan över maten, allt efter tycke och smak. Den är perfekt för italienska middagar eller varför inte ge bort den i present till någon?

Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är samma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik. Olivträd växer mycket långsamt så träet som Naturally Med använder för att producera sina skärbrädor, skålar och redskap kan vara upp till 300 år gammalt.

I deras omfattande serverings- och köksutbud hittar du allt från skärbrädor, serveringsskedar, spatlar och slevar – allt i finaste olivträ.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fristående mikrovågsugnar

Fristående mikrovågsugnar från Caso

Se alla produkter
Frontmatade tvättmaskiner

Frontmatade tvättmaskiner från Samsung

Se alla produkter
Flaskvärmare

Flaskvärmare från Neno

Se alla produkter
Matberedare

Matberedare från Kenwood

Se alla produkter