Cole & Mason - Självvattnande Örtbehållare 1 planta Vit/Grå

Jämför produkt Cole & Mason - Självvattnande Örtbehållare 1 planta Vit/Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cole & Mason - Självvattnande Örtbehållare 1 planta Vit/Grå i kategorin Köksredskap Övrigt här hos oss.

Produktinformation

Självbevattnande örtkruka med plats för en planta. Med den här krukan håller du dina färska örter vid liv längre, samtidigt som du slipper att tänka på hur mycket och hur ofta du ska vattna.

Du behöver inte ens plantera om örtkryddorna utan ställer ner krukan från butiken direkt i örtkrukan (max diameter 8,5 cm).Du vattnar enkelt genom pipen på framsidan. Vattenbehållaren håller det tvättbara filtunderlaget som örten står på inne i krukan fuktigt.

Kontrollera fuktigheten regelbundet. Finns även i en större modell som rymmer tre plantor.

Se gärna också

Gefu - Spisskrapa Polito

Spisskrapa i rostfritt stål för keramiska spishällar från den tyska kökstillbehörstillverkaren Gefu.

Rengör din keramiska spis med lätthet med denna spisskrapa från Gefu. Skrapans blad är optimalt vinklade för att enkelt kunna ta bort den mest envisa inbrända maten och är speciellt framtaget så att det inte repar spishällens känsliga yta. Spisskrapan är tillverkad i tåligt rostfritt stål och rengörs enkelt i diskmaskin efter användning.

Tyska Gefu har tillverkat högkvalitativa kökstillbehör i över 70 år och har i sitt sortiment både traditionella köksredskap och innovativa produkter som är designade för att göra matlagning lite enklare. Genom att hålla sig sanna till sitt motto ”Gefu gör alla till matkonstnärer” har de hittills under sin tid utvecklat en rad köksprodukter som gör det lätt för både amatören så väl som den professionella kocken att skapa välsmakande och tilltalande kulinariska sensationer, och det är vi säkra på att de kommer att fortsätta med i många år framåt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Serax

Se alla produkter
Vinkylar

Vinkylar från Smeg

Se alla produkter
Kryddförvaring

Kryddförvaring från Click and Grow

Se alla produkter
Kronljus

Kronljus från Stoff Nagel

Se alla produkter