Cole & Mason - Självvattnande Örtbehållare 3 plantor Vit/Grå

Beställ Cole & Mason - Självvattnande Örtbehållare 3 plantor Vit/Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cole & Mason - Självvattnande Örtbehållare 3 plantor Vit/Grå inom kategorin Köksredskap Övrigt.

Produktinformation

Självbevattnande örtkruka med plats för tre plantor. Med den här krukan håller du dina färska örter vid liv längre, samtidigt som du slipper att tänka på hur mycket och hur ofta du ska vattna.

Du behöver inte ens plantera om örtkryddorna utan ställer ner krukan från butiken direkt i örtkrukan (max diameter 8,5 cm).Du vattnar enkelt genom pipen på framsidan. Vattenbehållaren rymmer ca 300 ml och håller det tvättbara filtunderlaget som örten står på inne i krukan fuktigt.

Kontrollera fuktigheten regelbundet. Finns även i en mindre modell som rymmer en planta.

Fyra filtunderlag medföljer. Plantor ingår ej. .

Se gärna också

Naturally Med - Redskap 3 delar

Setet innehåller en sked med långt handtag, en risottosked och en hålad spatel. Den rundade skeden är perfekt för omrörning, den hålade spateln är utmärkt för att vända mat och separera vätska och den speciellt formade risottoskeden är utformad för att hela tiden röra riset utan att krossa kornen. Tre oumbärliga redskap i köket.
Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är samma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik. Olivträd växer mycket långsamt så träet som Naturally Med använder för att producera sina skärbrädor, skålar och redskap kan vara upp till 300 år gammalt.

I deras omfattande serverings- och köksutbud hittar du allt från skärbrädor, serveringsskedar, spatlar och slevar – allt i finaste olivträ.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Riskokare

Riskokare från Alpina

Se alla produkter
Tillbehör kaffe  espresso

Tillbehör kaffe espresso från Siemens

Se alla produkter
Kuddar  Sittdynor

Kuddar Sittdynor från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Sladdlösa dammsugare

Sladdlösa dammsugare från Grundig

Se alla produkter