Egg de Luxe - Egg de Luxe Äggredskap Vit

Beställ Egg de Luxe - Egg de Luxe Äggredskap Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Egg de Luxe - Egg de Luxe Äggredskap Vit inom kategorin Köksredskap Övrigt.

Produktinformation

Äggredskap från Egg de Luxe. Svensk idé och design tillverkad i Sverige.

Utmärkt att använda när du vill koka perfekta och lättskalade ägg, separera vitan från gulan eller vid pochering av ägg. Med Egg de Luxe är det smidigt att lägga i, ta upp och kyla ner dina ägg så att du får ditt precis som du vill ha det.InstruktionerVid kokning- Tryck metallspetsen genom äggets trubbiga ände.

Lägg i kokande vatten för perfekt koktid. Lätthanterade och lättskalade ägg.För separering – knäck ägget/äggen i en skål.

Ta upp gulan med Egg de Luxe.Pochering - tryck metallspetsen genom äggets trubbiga ände och sänk ner det i kokande vatten i 15 sekunder. Knäck sedan ner ägget/äggen i det kokande vattnet.

Se gärna också

Naturally Med - Mortel-set -25%

Detta snygga mortel-set från Naturally Med är fantastiskt att ha till hands när du lagar mat, oavsett om du behöver mortla kryddor, puréa vitlök med salt, skapa din egen pesto eller saltblandning - en mortelstöt och mortel är allt du behöver.

Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är samma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik. Olivträd växer mycket långsamt så träet som Naturally Med använder för att producera sina skärbrädor, skålar och redskap kan vara upp till 300 år gammalt.

I deras omfattande serverings- och köksutbud hittar du allt från skärbrädor, serveringsskedar, spatlar och slevar – allt i finaste olivträ.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Köksredskap Övrigt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Spring Copenhagen

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Klimchi

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Aida

Se alla produkter