Pureflame

Pureflame - Pureflame Elektrisk Tändare Lyx Guld

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Pureflames elektriska USB-tändare är en elegant tändare tillverkad av återvunnet material.  Tändaren har ett uppladdningsbart litiumjonbatteri som ger ifrån sig en gnista istället för en eldslåga, vilket innebär att du kan tända den i alla vinklar utan att riskera att bränna dig. Perfekt för stora och små ljus, stormljus och eldstäder. USB-sladd medföljer för uppladdning.


Beställ Pureflame - Pureflame Elektrisk Tändare Lyx Guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Pureflame - Pureflame Elektrisk Tändare Lyx Guld inom kategorin Köksredskap Övrigt.

Kategori: Köksredskap Övrigt
Artikelnummer: 109784
Visa fler

Från kunskapsbanken

Guld

Guld (latinskt namn Aurum, i talspråk gull) är ett grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller samt är ett mineral. Guld har den kemiska beteckningen Au som kommer av aurum, det latinska ordet för guld. Det är en eftertraktad metall vilken under århundraden har använts som betalningsmedel, som värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord.