Sidan innehåller annonslänkar

Rosti - Mensura Köksvåg Curry

Beställ Rosti - Mensura Köksvåg Curry på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rosti - Mensura Köksvåg Curry inom kategorin Köksvågar.

Produktinformation

Köksvåg från Rosti Mepal med LED-display är en modern och funktionell köksvåg som passar in i det moderna hemmet. Skålen är tillverkad i ABS och rymmer 300 ml och fungerar som ett lock när vågen inte används.

Med sina noggranna mätningar och digitala display är köksvågen enkel att använda och mäter mellan flera olika måttenheter, g, kg, oz, lb, ml, fl oz, Drivs med 3 x AAA batterier (medföljer inte). Tillverkaren lämnar 5 års garanti.

Rosti Mepal tillverkar köksredskap i härliga färger och former och var en del av 60-talets popkultur. Allra mest känd bland Rosti Mepals produkter är den omåttligt populära skålen Margrethe. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Köksvågar från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Joseph Joseph - Switchscale Köksvåg Grå

Köksvågar från Joseph Joseph

Utforska allt inom Köksvågar från Joseph Joseph.
Upp till 29% rabatt
Rosti - Mensura Köksvåg Humus

Köksvågar från Rosti

Utforska allt inom Köksvågar från Rosti.
Upp till 19% rabatt
Caso - Caso Miniköksvåg Rostfri

Köksvågar från Caso

Missa inga bra priser på Köksvågar från Caso.
Upp till 25% rabatt
SOEHNLE - Köksvåg Page Profi 15 kg

Köksvågar från SOEHNLE

Visa produkter inom Köksvågar från SOEHNLE.
Upp till 25% rabatt
Modern House - Smak Köksvåg 22 cm

Köksvågar från Modern House

Här har vi samlat Köksvågar från Modern House.
Upp till 7% rabatt
Zwilling - Enfinigy Digital Köksvåg Silver

Köksvågar från Zwilling

Visa produkter inom Köksvågar från Zwilling.

Se gärna också

SOEHNLE - Köksvåg Page Aqua Proof Vit

Köksvåg Page Aqua Proof är en större modell av köksvåg från Soehnle. Utrustad med LCD-display, sensor-touch och en stor yta att väga på. Vågen kan väga upp till 10 kg med 1 g intervall och är vattentät, det vill säga att den kan rengöras i diskmaskin eller under rinnande vatten.

- Automatisk off-funktion
- Tarafunktion, för att återställa vågen till noll innan du lägger maten på vågen. På så sätt säkerställer du att du bara väger själva livsmedlet och inte förpackning/behållare
- 2 x 1,5V AA batterier ingår
- TÜV-certifierad
- 3 års garanti från tillverkaren

Tyska Soehnle grundades redan 1868 av Wilhelm Soehnle och företagets första produkt var en köksvåg. Företaget förknippas med hög kvalitet- och funktionalitet men även med ett stort fokus på innovation. År 1984 blev man världens störste tillverkare av vågar och idag är företaget marknadsledande på ett större antal marknader kring Europa.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023