Cobb - Grillbriketter Cobble Stone 6-pack

Jämför produkt Cobb - Grillbriketter Cobble Stone 6-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cobb - Grillbriketter Cobble Stone 6-pack i kategorin KolBriketterPellets här hos oss.

Produktinformation

Med Cobble Stone Grillbriketter får du en snabb och säker antändning med en jämnt fördelad värme under hela grillningen. Att behöva planera in tändning av grillen medan man förbereder maten är ett minne blott - dessa briketter är redo att användas efter bara två minuter, med en brinntid på upp till 2,5 timmar.

Förpackningen innehåller 6 stycken briketter, var och en förpackad i en lufttät påse. Totalvikt 2,7 kg.Passar till grillarna Cobb Premier Air Deluxe och Cobb Premier+. .

Se gärna också

Mustang - Rökpellets Äpple 9 kg -25%

Rökpellets Äpple från Mustang är en unik pellets som bland grillkolen ger mer rök än normalt till grillen och värmer upp den snabbare, ger en rökig, grillad smak på maten. Pelletsen är särskilt lämplig för pelletsrökugnar, men även för traditionella rökugnar. Äpple har mild smak och passar bra till ljust kött som fisk.

Tillverkad 100 % av odlat trä. Utan tillsatsämnen.

Påsen innehåller 9 kg.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Köksfläktar  spiskåpor

Köksfläktar spiskåpor från Thermex

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Kosta Boda

Se alla produkter
Bord

Bord från Blomus

Se alla produkter
Tillbehör dammsugare

Tillbehör dammsugare från Electrolux

Se alla produkter