Sidan innehåller annonslänkar

Weber Go-anywhere Kulgrill Kolgrillar


Beställ Weber Go-anywhere Kulgrill Kolgrillar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Weber Go-anywhere Kulgrill Kolgrillar inom kategorin Kolgrillar.

Produktinformation

Även om du tillbringar de flesta dagar på språng kan det lätt kännas som hemma och bekant med den bärbara Go-Anywhere kolgrillen. Res med den igenkännliga smaken.

Se gärna också

Lotus - Kolgrill Rökfri Classic 34 cm Röd

Lotus kolgrill är smidig och lätthanterlig. Perfekt på balkongen, campingen eller stranden. Grillgallrets diameter mäter 34 cm och är tillverkat av rostfritt stål. Grillen har en inbyggd fläkt som drivs av 4 stycken AA-batterier och justeras med en upplyst reglage. Med denna funktion ökar syretillförseln och grillen är redo att användas redan efter 3-4 minuter. Grillen håller sig varm i 40-90 minuter beroende på kolets kvalitet (det går att fylla på nytt kol hela tiden).

En stor fördel med denna grill är att den är rökfri. Fettet droppar inte ned på kolen under tillagning, och därigenom undviker du den största källan till rökutveckling och bildandet av hälsofarliga ämnen.

Den yttre skålen är gjord av pulverlackerad stål som aldrig blir varmt under användning. Innanför finns kolbehållaren som man låser fast med grillgallret vilket blir säkert och man riskerar inte att få varm kol på sig om grillen blir omkullvält. Den är lätt att rengöra. Både galler och innerbunke kan köras i diskmaskin. Grillen är tillverkad i 100% återvinningsbara material.

Detta ingår
Lotus kolgrill
Transport- /förvaringsväska
4 AA-batterier
Manual

Vikt 5,5 kg

Läs mer

Från kunskapsbanken

Weber

Weber kan syfta på: weber (enhet) – SI-enheten för magnetiskt flöde Weber (företag) – en amerikansk grilltillverkare Weber (förgasare) – ett förgasarmärke till bensinmotorer Weber, Caleta – en vik i Antarktis Weber (auktor) – flera auktorer