Weber Smokey Joe Premium Kulgrill 37 Cm - Gr Kolgrillar


Beställ Weber Smokey Joe Premium Kulgrill 37 Cm - Gr Kolgrillar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Weber Smokey Joe Premium Kulgrill 37 Cm - Gr Kolgrillar inom kategorin Kolgrillar.

Produktinformation

Weber Smokey Joe Premium Kulgrill 37 Cm - Gr Kolgrillar .

Se gärna också

Tramontina - Kolgrill

Snygg och funktionell kolgrill från Tramontina.

Denna kolgrill i rostfritt stål är både funktionell, smidig att grilla med och en snygg möbel, även när du inte grillar.

Kombinera passion och tradition för grillning som det brasilianska företaget Tramontina står för med en häftig design som både är vacker att se på, smidig att grilla med och lätt att rengöra efter grillandet. Den perfekta kolgrillen till din uteplats helt enkelt!

Kolgrillen fungerar som en avancerad grilltunna där grillkol eller briketterna och röken från dem gör att din mat får perfekt grillyta och grillsmak.

När du grillat klart rengör du grillspannen lika enkelt som du grillat med den.

Kolgrillen i rostfritt stål från Tramontina är 75,5 cm hög ståendes på benen och själva grillen är 46 cm hög och 40,4 cm i diameter.

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och är idag världsledande inom grillutrustning och grillbestick. Denna utomhusgrill är ett perfekt exempel på deras uppskattade grillprodukter som kombinerar snygg design, kvalitet och matlagningsglädje.
Något som passar väl in i vårt stora grillsortiment på Cervera av grilltillbehör och grillutrustning!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Weber

Weber kan syfta på: weber (enhet) – SI-enheten för magnetiskt flöde Weber (företag) – en amerikansk grilltillverkare Weber (förgasare) – ett förgasarmärke till bensinmotorer Weber, Caleta – en vik i Antarktis Weber (auktor) – flera auktorer

Joe

Joe kan syfta på följande platser:

Premium

Premium kan avse: Premium Publishing – ett bokförlag. Premium (bensin) – en tidigare beteckning på oktantal för bensin Renault Premium – lastbil Premium Rush – en amerikansk långfilm från 2012 Premium – andra steget i en affärsmodell, se Freemium

37

37 (XXXVII) var ett normalår som började en tisdag i den julianska kalendern.

Grå

Grå färger ligger på en skala mellan svart och vitt. Om de helt saknar kulörton kallas de neutralgrå. Rent neutralgrå färger är mycket ovanliga, och de flesta grå färger i naturen och på material som hämtats från naturen har en viss dragning mot gult. Detta gäller till exempel betongplattorna på bilden.Bland HTML-färgerna för bildskärmar finns flera grå färger, varav en hör till de ursprungliga sexton (HTML 4.01). Dess koordinater ses i boxen härinvid.