Sidan innehåller annonslänkar
Aarke

Aarke White Kolsyremaskin - Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Om du gärna vill göra din egen läsk eller bubbelvatten så är en kolsyremaskin perfekt för dig. Det är både enkelt och billigare än att köpa färdig läsk och bubbelvatten på flaska. Du behöver bara välja vilken smak du vill ha på läskkoncentratet så sköter maskinen resten genom att tillsätta kolsyra från en kolsyrepatron. En annan fördel är att du slipper släpa hem tunga petflaskor från affären. Det medföljer en petflaska till den här modellen från AARKE. På så sätt kan du enkelt förvara den färdigblandade läsken eller bubbelvattnet. OBS Notera att det inte medföljer en kolsyrepatron till maskinen.


Jämför produkt Aarke White Kolsyremaskin - Vit online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aarke White Kolsyremaskin - Vit i kategorin Kolsyremaskiner här hos oss.

Kategori: Kolsyremaskiner
Artikelnummer: AGA-338113
Visa fler

Från kunskapsbanken

White

White kan syfta på: White arkitekter – en svensk arkitektbyrå White Consolidated Industries – ett tidigare amerikanskt företag uppköpt av Electrolux White (flygbolag) – ett tidigare flygbolag White (månkrater) – en nedslagskrater på månens baksida White (sång av KAT-TUN) – en sång från 2011 av KAT-TUN White (auktor) – en auktorsförkortning för flera personer

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.