Sidan innehåller annonslänkar
Aqvia

Aqvia Balance Black Kolsyremaskin - Svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Svensktillverkad kolsyremaskin i svart stilren design. Aqvia Balance är en kolsyremaskin med samma höga kvalitet och prestanda som Aqvia Exclusive. Ytan har en lyxig silkeslen känsla i ABS-material med detaljer i softcell. Med maskinen kommer kolsyrepatron och 1 liters PET. Maskinen är dessutom både designad och producerad i Sverige. Bäst i test!Programmet Plus har i oktober testat fyra kolsyremaskiner och gett vinnaren AQVIA Balance utlåtandet \"bra pris, lätt att använda och ger utlovad mängd dryck\""."


Beställ Aqvia Balance Black Kolsyremaskin - Svart på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Aqvia Balance Black Kolsyremaskin - Svart inom kategorin Kolsyremaskiner.

Kategori: Kolsyremaskiner
Artikelnummer: AGA-339927
Visa fler

Från kunskapsbanken

Balance

Balance kan syfta på följande platser:

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.