Hoover

Hoover Hdpd696ambc1-s Kombinerad Tvätt/tork - Vit

13999 kr 13299 kr-5%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

2-i-1 tvätt och tork Har du små utrymmen där hemma kan en 2-i-1 maskin vara lösningen. Denna kombinerade tvätt/torkmaskin Hdpd696ambc1-s från Hoover är både en tvättmaskin och en torktumlare. Tvättar ni ofta och mycket hemma hos er är detta ett passande alternativ. Med en tvättkapacitet på 9 kg och en torkkapacitet på 7 kg klarar denna maskinen att både tvätta och torka era kläder. Att en tvättmaskin centrifugerar tvätten för att avlägsna vatten är avgörande för tvättens torktid. Tvättmaskinen här kan snurra upp till 1600 varv per minut. Med en kolfri motor, vilket betyder att motorn inte har någon borste, håller din maskin längre och den tvättar också tystare. Dessutom har tvättmaskinen en ångfunktion som tvättar dina kläder extra rena. Ångan tränger in i fibrerna ooch hjälper till att ta bort smutsen. 14 min. Så snabbt kan snabbprogrammet fräscha upp dina kläder.


Beställ Hoover Hdpd696ambc1-s Kombinerad Tvätt/tork - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Hoover Hdpd696ambc1-s Kombinerad Tvätt/tork - Vit inom kategorin Kombinerad tvätttork.

Kategori: Kombinerad tvätttork
Artikelnummer: HDPD696AMBC1-S
Visa fler

Från kunskapsbanken

Hoover

Hoover kan syfta på Hoover (film) – en amerikansk film från 2000 med Ernest Borgnine Hoover (företag) – en tillverkare av bland annat vitvaror Hoover (säl) – en knubbsäl som kunde härma mänskligt tal Hoover Institution – en amerikansk tankesmedja