Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool BLF 7121 W


Beställ Whirlpool BLF 7121 W på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Whirlpool BLF 7121 W inom kategorin Kombiskap.

Produktinformation

Rymlig och energisnål i minimalistisk designBLF 7121 W från Whirlpool är en kyl/frys som är mycket rymlig och energieffektiv. Kyl/frysen ingår i Whirlpools Absolute Design serie som kännetecknas av ett minimalistiskt formspråk med rena linjer och släta ytor. Elegant design och funktionalitet i en modern stil.

Se gärna också

Indesit LR9 S1Q F W

Rymligt kombiskåp
Kyl/frys LR9 S1Q F W från Indesit är en stilren vit fristående kyl/frys med integrerat handtag. Kombiskåpet har stor kapacitet på 257 liter kyl och 111 liter frys.

Jämn kyla och bra överblick
Kylen är utrustad med fläkt som ger jämn temperatur i hela kylen. Den har också invän

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Honeywell

Honeywell International Inc. är ett amerikanskt multinationellt konglomerat. Företaget grundades 1906. Honeywell sysslar i huvudsak med datoriserad automation inom industri- och byggbranschen. Huvudkontoret finns i Charlotte i North Carolina. Honeywell fusionerades år 1999 med Alliedsignal. Trots att Alliedsignal var två gånger större än Honeywell, bestämde man att behålla Honeywell som hela företagets namn i och med att varumärket var så välkänt.