Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool Ft M11 82 Eu Kondenstumlare - Vit


Jämför produkt Whirlpool Ft M11 82 Eu Kondenstumlare - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool Ft M11 82 Eu Kondenstumlare - Vit i kategorin Kondenstumlare här hos oss.

Produktinformation

Med plats till hela 8 kg kläder får till och med en familj på mer än 5 personer enkelt och effektivt torkat all tvätt som uppstår i en aktiv vardag med Ftm1182eu från Whirlpool. Sensorstyrd torkning gör att du undgår att slita mer än nödvändigt på dina kläder, då maskinen med hjälp av sensorstyrning märker av fukten i dina kläder och fastställer torktiden utifrån detta.

Torktumlaren har ett lågt ljudnivå under torkningen på 64 dB. Torktumlaren är utrustad med en ångfunktion så du undgår skrynkliga kläder.

Vill du att torktumlaren ska köra på speciella tider är det inga problem då denna tumlaren är utrustad med en Timer-funktion som du själv kan ställa in så det passar in i din vardag. Till denna torktumlare följer det med en avloppsslang som leder kondensvattnet direkt till avloppet.

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Gift

Ett gift är en substans som i låg koncentration påverkar en organism på ett potentiellt skadligt sätt. Vad som betraktas som gift varierar då alla substanser är dödliga i alltför stora koncentrationer. Med undantag av cancerframkallande gifter där varje molekyl teoretiskt kan omvandla en cell i riktning mot en cancercell är alla gifter ofarliga i tillräckligt låg koncentration. Om 20 gram eller mindre av ett ämne är dödligt för en normalt byggd vuxen räknas det som ett gift för människor. Ämnen som huvudsakligen är giftiga för foster kallas teratogener. Miljögifter är för naturen främmande ämnen, xenobiotika, som i viss koncentration har en negativ inverkan på levande organismer. Dessa gifter är fettlösliga och anrikas därför lätt i fettvävnad hos djur och växter. Vattenlösliga gifter anrikas inte då de lämnar djurkroppen med urinen och snabbt späds ut i naturen. Miljögifter härstammar ofta från industrier, vattenrening, bekämpningsmedel och förbränningsprocesser. Alla djur, svampar och växter tillverkar gifter för att försvara sig mot mikroorganismer som försöker äta dem. Människans kroppsvätskor innehåller defensiner som är giftiga för bakterier och ribonukleaser som klyver RNA-virus. En hel del djur, växter och svampar producerar dessutom gifter som avskräcker djur från att äta dem. Gifterna härmar eller blockerar ett signalämne i kroppen och gör att den signalen blir extra stark eller hindrar till exempel nervsignaler till kroppens muskler vilket på så sätt förlamar dem. LD50, av det engelska uttrycket lethal dose (letal = dödlig) 50 %, är ett mått som används inom medicinsk vetenskap för att ungefärligen ange hur giftig en substans är, den dos som bör döda 50% av försöksdjuren. Innan narkotikalagstiftningen fanns klassades det vi i dag kallar narkotika som gift, och straffansvar för spridning reglerades fram till 1923 i Giftstadgan.

M11

M11 kan syfta på: M11 (motorväg) – en mororväg i Storbritannien M11 (motorväg) – en motorväg i Irland M11 – en motorväg i Ryssland mellan Moskva och Sankt Petersburg, se Lista över motorvägar i Ryssland M11 – en öppen stjärnhop i stjärnbilden Skölden, se Vildandshopen M11 (spårvagn) – littera på en spårvagnstyp i Norrköping HMS M11 – minröjningsfartyg sjösatt 1940 HMS Styrsö (M11) – minröjningsfartyg sjösatt 1996

1582

1582 (MDLXXXII) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern. I den gregorianska kalendern, som antogs detta år, följde slutet av året mönstret för normalår som börjar en fredag. I bland annat de flesta italienska stater, Polen och Spanien infördes den gregorianska kalendern så att torsdagen den 4 oktober följdes av fredagen den 15 oktober. En del länder, såsom Belgien och Frankrike, bytte kalender senare detta år. I många delar av världen behöll man den julianska kalendern längre och inte förrän 1929 hade hela världen övergått till den gregorianska, men vissa ortodoxa trossamfund använder den fortfarande.

Eureka

Eureka kan syfta på: Eureka ("Jag har funnit det") - ett uttryck, se "Heureka! - Jag har funnit det!" Eureka (TV-serie) – en humoristisk science fiction-serie från 2006, skapad av Andrew Cosby och Jaime Paglia 5261 Eureka – en trojansk asteroid till planeten Mars Eureka (dikt) – en dikt av Edgar Allan Poe från 1848 Eureka Tower – en skyskrapa i Australien EUREKA Prometheus Project – ett projekt som syftade till att utveckla förarlösa fordon Eureka Aerospace – ett amerikanskt företag bildat 2001 Eureka (organisation) – en mellanstatlig organisation för forskning och utveckling Eureka TV – en tysk TV-kanal 1987–1988

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.