Westmark - Köttkvarn Gjutjärn


Jämför produkt Westmark - Köttkvarn Gjutjärn online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Köttkvarn Gjutjärn i kategorin Köttkvarnar manuella här hos oss.

Produktinformation

Klassisk köttkvarn från tyska Westmark, storlek 8. Kvarnen är tillverkad av högkvalitativt tennpläterad gjutjärn med trähandtag, och en skyddsduk i plast medföljer för att förhindra repmärken på bänkytan.

Köttet pressas igenom en perforerad skiva med hål på 4,5 mm. Kvarnen lämpar sig också för att göra småkakor då en kakskivare med fyra mönster ingår.Köttkvarnen är utrustad med en rejäl skruvklämma undertill som håller apparaten ordentlig på plats när du arbetar.

Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare. .

Se gärna också

de Buyer - B Bois Stekspade 35 cm

En snygg och praktisk stekspade från De Buyer som är en del av den eleganta serien B Bois. Stekspaden är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål och handtaget är tillverkat i bokträ - två mycket hållbara material. Det är ett praktiskt redskap när du ska vända kött, pannkakor eller steka grönsaker.

Stekspaden är behandlad med bivax och har ett ergonomiskt utformat handtag vilket gör den bekväm att använda och med det praktiska hålet på handtaget kan du hänga upp den vid förvaring. Tänk på att stålet kan repa dina teflonpannor och bör därför inte användas med teflonbelagda pannor.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Köttkvarn

Köttkvarn är en hushållskvarn som mal kött till köttfärs. Köttkvarnar finns både för industri-, hushålls- och forskningsbruk.

Gjutjärn

Gjutjärn är järn med en kolhalt mellan ungefär 2,12 och 4 procent. Beroende på kemisk sammansättning och svalningshastighet så fås olika slags gjutjärn.