Sidan innehåller annonslänkar

Vio Ljusfabrik - Kronljus 35 cm 6-pack Vit

-25%

Jämför produkt Vio Ljusfabrik - Kronljus 35 cm 6-pack Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vio Ljusfabrik - Kronljus 35 cm 6-pack Vit i kategorin Kronljus här hos oss.

Produktinformation

Komplettera din favoritljusstake med extra långa kronljus från Vio ljusfabrik. Ljusen är tillverkade av 100% palmoljefri stearin som brinner med stor klar låga utan att rinna eller sota.

Tillverkning sker i svenska Vedum enligt gamla hantverkstraditioner och av de bästa råvarorna. Säljs i 6-pack.

Se gärna också

Stoff Nagel - Stoff Nagel Kronljus 29 cm 6-pack Röd

Med detta ståtliga ljus från Stoff Nagel i en läcker röd adderas en viss energisk och dramatisk effekt till hemmet. Ljuset är perfekt att använda under julens mörker men kan likväl pryda din ljusstake under alla säsonger för en mer vågad inredningsstil. Rött förknippas med passion, djärvhet, energi och romantik. Ljuset har en vacker avsmalnande form och mäter 29 cm. Det brinner fint och långsamt, droppar inte och släcks av sig själv. Ett ljus som passar perfekt i Stoff Nagel ljushållarna. Ljuset är färgat för hand och tillverkat i rent paraffin med en veke i 100% bomull. Brinntid 4 timmar. Säljes i 6-pack.

Läs mer

Från kunskapsbanken

135

135 (CXXXV) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.