Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Champagne

-20%

Jämför produkt Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Champagne online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Champagne i kategorin Kronljus här hos oss.

Produktinformation

Vackra skruvformade kronljus från Vio Ljusfabrik med en underbart gyllene skimrande färg.2-pack dekorativt skruvade kronljus från Vio Ljusfabrik. Ljusen har en skimrande champagnegyllene yta och är tillverkade i 100 % paraffin för att få sin unika skruvade form.

Ljusen har en höjd på 29 cm och en brinntid på 9 timmar. Vio Ljus Snurrade 29 cm 2-pack finns i fler färger. .

Se gärna också

Vio Ljusfabrik - Tvistade ljus 29 cm 2-pack Grafitgrå

Tvistat ljus från Vio Ljusfabrik som är både elegant och lekfullt med sina mjuka runda former. Tillverkat i svenska Vedum enligt hantverkstraditioner och av bästa råvarorna. Låt ljuset tala för sig själv i all sin enkelhet eller kombinera med fler färger för ett mer varierat uttryck. Ljuset tillverkas av 100% paraffin som lämpar sig väl för att skruvas till skillnad mot stearin som är för hårt. Paraffinet som används i tillverkningen är certifierat och är en tillvaratagen restprodukt från raffineringen av petroleum, som renas och återanvänds till många produkter.

Säljes i 2-pack. Brinntid ca 9 timmar.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Ljus

Ljus syftar dels på en sinnesupplevelse och dels på den elektromagnetiska strålning som kan ge upphov till sådana upplevelser. Ljus i fysisk bemärkelse kan mätas och kvantifieras på olika sätt, men det finns inget direkt samband mellan dessa mätvärden och vår upplevelse av ljus i en specifik situation.

1329

1329 (MCCCXXIX) var ett normalår som började en söndag i den Julianska kalendern.