Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Guld

-20%

Jämför produkt Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Guld i kategorin Kronljus här hos oss.

Produktinformation

Vackra skruvformade kronljus från Vio Ljusfabrik med en underbart gyllene skimrande färg.2-pack dekorativt skruvade kronljus från Vio Ljusfabrik. Ljusen har en skimrande yta och är tillverkade i 100 % paraffin för att få sin unika skruvade form.

Ljusen har en höjd på 29 cm och en brinntid på 9 timmar. Vio Ljus Snurrade 29 cm 2-pack finns i fler färger. .

Se gärna också

Vio Ljusfabrik - Tvistade ljus 29 cm 2-pack Vanilj

Tvistat ljus från Vio Ljusfabrik som är både elegant och lekfullt med sina mjuka runda former. Tillverkat i svenska Vedum enligt hantverkstraditioner och av bästa råvarorna. Låt ljuset tala för sig själv i all sin enkelhet eller kombinera med fler färger för ett mer varierat uttryck. Ljuset tillverkas av 100% paraffin som lämpar sig väl för att skruvas till skillnad mot stearin som är för hårt. Paraffinet som används i tillverkningen är certifierat och är en tillvaratagen restprodukt från raffineringen av petroleum, som renas och återanvänds till många produkter.

Säljes i 2-pack. Brinntid ca 9 timmar.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Ljus

Ljus syftar dels på en sinnesupplevelse och dels på den elektromagnetiska strålning som kan ge upphov till sådana upplevelser. Ljus i fysisk bemärkelse kan mätas och kvantifieras på olika sätt, men det finns inget direkt samband mellan dessa mätvärden och vår upplevelse av ljus i en specifik situation.

1329

1329 (MCCCXXIX) var ett normalår som började en söndag i den Julianska kalendern.

Guld

Guld (latinskt namn Aurum, i talspråk gull) är ett grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller samt är ett mineral. Guld har den kemiska beteckningen Au som kommer av aurum, det latinska ordet för guld. Det är en eftertraktad metall vilken under århundraden har använts som betalningsmedel, som värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord.