Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Kittgrå


Jämför produkt Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Kittgrå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Kittgrå i kategorin Kronljus här hos oss.

Produktinformation

Läckert skruvat platt ljus från Vio Ljusfabrik tillverkat i svenska Vedum enligt hantverkstraditioner och av bästa råvarorna. Låt ljuset tala för sig själv i all sin enkelhet eller kombinera med fler färger för ett mer varierat uttryck.

Ljusen tillverkas av 100% paraffin som lämpar sig väl för att skruvas till skillnad mot stearin som är för hårt. Paraffinet som används i tillverkningen är certifierat och är en tillvaratagen restprodukt från raffineringen av petroleum, som renas och återanvänds till många produkter.

Säljes i 2-pack. Brinntid ca 7 timmar. .

Se gärna också

Stoff Nagel - Stoff Nagel Kronljus 29 cm 6-pack Röd

Med detta ståtliga ljus från Stoff Nagel i en läcker röd adderas en viss energisk och dramatisk effekt till hemmet. Ljuset är perfekt att använda under julens mörker men kan likväl pryda din ljusstake under alla säsonger för en mer vågad inredningsstil. Rött förknippas med passion, djärvhet, energi och romantik. Ljuset har en vacker avsmalnande form och mäter 29 cm. Det brinner fint och långsamt, droppar inte och släcks av sig själv. Ett ljus som passar perfekt i Stoff Nagel ljushållarna. Ljuset är färgat för hand och tillverkat i rent paraffin med en veke i 100% bomull. Brinntid 4 timmar. Säljes i 6-pack.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Ljus

Ljus syftar dels på en sinnesupplevelse och dels på den elektromagnetiska strålning som kan ge upphov till sådana upplevelser. Ljus i fysisk bemärkelse kan mätas och kvantifieras på olika sätt, men det finns inget direkt samband mellan dessa mätvärden och vår upplevelse av ljus i en specifik situation.

1329

1329 (MCCCXXIX) var ett normalår som började en söndag i den Julianska kalendern.