Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Lila

-24%

Beställ Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Lila på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Lila inom kategorin Kronljus.

Produktinformation

Läckert skruvat platt ljus från Vio Ljusfabrik tillverkat i svenska Vedum enligt hantverkstraditioner och av bästa råvarorna. Låt ljuset tala för sig själv i all sin enkelhet eller kombinera med fler färger för ett mer varierat uttryck.

Ljusen tillverkas av 100% paraffin som lämpar sig väl för att skruvas till skillnad mot stearin som är för hårt. Paraffinet som används i tillverkningen är certifierat och är en tillvaratagen restprodukt från raffineringen av petroleum, som renas och återanvänds till många produkter.

Säljes i 2-pack. Brinntid ca 7 timmar. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Bend Ljus 14,5 cm Tan

Detta vackra Bend ljus från Broste Copenhagen blir en snygg och unik detalj i hemmet som med sina två vekar hjälper till att lysa upp mörka kvällar.

Ljuset Bend står läckert i ditt fönster eller på ditt bord och har en fantastisk bågformad design som ger ett exklusivt uttryck. Detta fina och moderna ljus är tillverkat i paraffin och blir en uppskattad gåva till dig själv eller inredningsfantasten.

Broste Copenhagens ljus är tillverkade av de finaste råvarorna vilket gör att de behåller formen och droppar minimalt när de är tända.

Brinntid ca 20 timmar.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Ljus

Ljus syftar dels på en sinnesupplevelse och dels på den elektromagnetiska strålning som kan ge upphov till sådana upplevelser. Ljus i fysisk bemärkelse kan mätas och kvantifieras på olika sätt, men det finns inget direkt samband mellan dessa mätvärden och vår upplevelse av ljus i en specifik situation.

1329

1329 (MCCCXXIX) var ett normalår som började en söndag i den Julianska kalendern.

Lila

Lila färger ligger mellan rött och blått. Andra ord för samma färgområde är violett och gredelin. På engelska används ordet purple som ungefär synonymt med svenskans lila, men på svenska syftar purpur oftast på mera rödaktiga färger.