Sidan innehåller annonslänkar

Cole & Mason - Muskotkvarn

Jämför produkt Cole & Mason - Muskotkvarn online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cole & Mason - Muskotkvarn i kategorin Kryddkvarnar här hos oss.

Produktinformation

Cole & Masons muskotkvarn är en rejäl kvarn i akryl som rymmer upp till sex muskotkärnor, vilket gör den till en praktisk förvaring även då den inte används. Använd kvarnen för att krydda potatismos, grytor eller till och med desserter.

Se gärna också

Cuisinart - Style Spicegrinder Kryddkvarn Blå

Cuisinarts Spice Grinder ur serien Style Collection är perfekt att använda till alla sorters kryddor, nötter och frukter. Med den här kryddkvarnen kan du skapa egna spännande kryddblandningar och ge maten din personliga touch. Den snygga kvarnen står fint på köksbänken när du inte använder den och när det är dags att mala trycker du endast på lockets knapp tills rätt konsistens är uppnådd. En otroligt praktiskt och underbar produkt som låter dig ta matlagningen till nya nivåer.

Kryddkvarnen maler nötterna, frukterna eller kryddorna till fint pulver på bara några sekunder tack vare den starka motorn och de rostfria, skarpa, högkvalitativa bladen. Bladen ser även till att den minsta mängd råvara mals till ett fint och jämnt pulver då de är placerade i skålens botten. Gör din egen hummus eller nötkräm, eller ta fram kaffebönorna och mal din egen läckra kaffeblandning.

Det medföljer två skålar med lock som används till både malning och förvaring så att du kan spara den färska kryddblandningen till senare. Behållarna tål diskmaskin och enheten torkas av med lätt fuktad trasa vid behov. Produkten har 3 års garanti.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Slickepottar

Slickepottar från Rösle

Se alla produkter
Ugnsformset

Ugnsformset från Arabia

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Koziol

Se alla produkter
Matberedare

Matberedare från Bosch

Se alla produkter