Cuisinart - Style Spicegrinder Kryddkvarn Blå

Beställ Cuisinart - Style Spicegrinder Kryddkvarn Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cuisinart - Style Spicegrinder Kryddkvarn Blå inom kategorin Kryddkvarnar.

Produktinformation

Cuisinarts Spice Grinder ur serien Style Collection är perfekt att använda till alla sorters kryddor, nötter och frukter. Med den här kryddkvarnen kan du skapa egna spännande kryddblandningar och ge maten din personliga touch.

Den snygga kvarnen står fint på köksbänken när du inte använder den och när det är dags att mala trycker du endast på lockets knapp tills rätt konsistens är uppnådd. En otroligt praktiskt och underbar produkt som låter dig ta matlagningen till nya nivåer.

Kryddkvarnen maler nötterna, frukterna eller kryddorna till fint pulver på bara några sekunder tack vare den starka motorn och de rostfria, skarpa, högkvalitativa bladen. Bladen ser även till att den minsta mängd råvara mals till ett fint och jämnt pulver då de är placerade i skålens botten.

Gör din egen hummus eller nötkräm, eller ta fram kaffebönorna och mal din egen läckra kaffeblandning. Det medföljer två skålar med lock som används till både malning och förvaring så att du kan spara den färska kryddblandningen till senare.

Behållarna tål diskmaskin och enheten torkas av med lätt fuktad trasa vid behov. Produkten har 3 års garanti. .

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Skeppshult

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Lodge

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Airam

Se alla produkter
Luftrenare

Luftrenare från Duux

Se alla produkter