&klevering - Bear Salt & Peppar Svartbjörn 7,5x5,6 cm

Beställ &klevering - Bear Salt & Peppar Svartbjörn 7,5x5,6 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten &klevering - Bear Salt & Peppar Svartbjörn 7,5x5,6 cm inom kategorin Kryddkvarnar.

Produktinformation

Salt- och pepparkar i form av björnshuvuden som garanterat kommer att ge dukningen det lilla extra! Matcha gärna med andra inredningsdetaljer från Klevering.

Se gärna också

Cuisinart - Style Spicegrinder Kryddkvarn Blå -10%

Cuisinarts Spice Grinder ur serien Style Collection är perfekt att använda till alla sorters kryddor, nötter och frukter. Med den här kryddkvarnen kan du skapa egna spännande kryddblandningar och ge maten din personliga touch. Den snygga kvarnen står fint på köksbänken när du inte använder den och när det är dags att mala trycker du endast på lockets knapp tills rätt konsistens är uppnådd. En otroligt praktiskt och underbar produkt som låter dig ta matlagningen till nya nivåer.

Kryddkvarnen maler nötterna, frukterna eller kryddorna till fint pulver på bara några sekunder tack vare den starka motorn och de rostfria, skarpa, högkvalitativa bladen. Bladen ser även till att den minsta mängd råvara mals till ett fint och jämnt pulver då de är placerade i skålens botten. Gör din egen hummus eller nötkräm, eller ta fram kaffebönorna och mal din egen läckra kaffeblandning.

Det medföljer två skålar med lock som används till både malning och förvaring så att du kan spara den färska kryddblandningen till senare. Behållarna tål diskmaskin och enheten torkas av med lätt fuktad trasa vid behov. Produkten har 3 års garanti.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vägglampor

Vägglampor från House Doctor

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Muurla

Se alla produkter
Spishällar

Spishällar från Bora

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Arabia

Se alla produkter