Sidan innehåller annonslänkar

Rosendahl - Grand Cru Saltkvarn 20,5 cm Svart/Stål

Jämför produkt Rosendahl - Grand Cru Saltkvarn 20,5 cm Svart/Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rosendahl - Grand Cru Saltkvarn 20,5 cm Svart/Stål i kategorin Kryddkvarnar här hos oss.

Produktinformation

Grand Cru Saltkvarn 20,5 cm Svart/Stål från Rosendahl med det keramiska kvartverket plaverat överst för att undvika att salt spills ut på duken. Kvarnen kan ställas in för att mala fint eller grovt.

Det fungerar på samma princip som en mortelstöt som slår ut smaken ur saltet. Denna artikel matchar perfekt resten av den välkända Grand Cru-serien. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kryddkvarnar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Martinex - Lilla My Ströare 9 cm

Kryddkvarnar från Martinex

Missa inga bra priser på Kryddkvarnar från Martinex.
Upp till 50% rabatt
&klevering - Bear Salt & Peppar Svartbjörn 7,5x5,6 cm

Kryddkvarnar från &klevering

Här har vi samlat Kryddkvarnar från &klevering.
Upp till 41% rabatt
Zassenhaus - Augsburg Saltkvarn 18 cm Rostfri/Olivträ

Kryddkvarnar från Zassenhaus

Här har vi samlat Kryddkvarnar från Zassenhaus.
Upp till 25% rabatt
Westmark - Örtkvarn

Kryddkvarnar från Westmark

Missa inga bra priser på Kryddkvarnar från Westmark.
Upp till 25% rabatt
Exxent - Salt- eller Pepparkvarn 25 cm Vit

Kryddkvarnar från Exxent

Missa inga bra priser på Kryddkvarnar från Exxent.
Upp till 40% rabatt
Aida - Raw Keramisk Kvarnset med bricka 3 delar Teak

Kryddkvarnar från Aida

Missa inga bra priser på Kryddkvarnar från Aida.

Se gärna också

Rig-Tig - Cheffy Salt- & Pepparkvarn Grey

Set med både salt- och pepparkvarn med en höjd på 12,5 cm vardera från danska RIG-TIGs Cheffy-serie.

Måltider utan nymald salt och peppar är knappt värda att inta, så se till att du ger dina kulinariska kreationer den smak de förtjänar med detta salt- och pepparkvarnsset från RIG-TIG. Cheffy-kvarnarna är modernt utformade med en nytänkande twist på en klassisk design med mjukt rundade toppartier och räfflade sidor som ger ett bra grepp under handmalningen. Kvarnarna urskiljs enkelt från varandra tack vare färgerna i mjuka toner som även gör - tillsammans med den eleganta designen – att de sömlöst passar in i alla sorters kök- och middagsmiljöer. Salt- och pepparkvarnarna fylls enkelt på utan spill, och de är båda tillverkade i hållbar keramik för långvarig användning under många år framåt. Kvarnarna har en diameter på 6,5 cm och en höjd på 12,5 cm.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023