Chamois - Pomegranate Dyna 50x100 cm Marinblå

Beställ Chamois - Pomegranate Dyna 50x100 cm Marinblå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Pomegranate Dyna 50x100 cm Marinblå inom kategorin Kuddar Sittdynor.

Produktinformation

Sittdyna med tofsar från Chamois. Mönstret är tryckt med indisk blockteknik, en traditionell hantverksmetod där varje del av mönstret trycks för hand.

Det skapar en unik look, och ger duken ett levande och spännande uttryck. Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité.

De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Ava Sittdyna Randig 40x40x6 cm Blårandig -25%

Mjuk och härlig sittdyna från Broste Copenhagen. En stolsdyna är ett lätt sätt att variera känslan vid matbordet, eller för att mjuka upp den där hårda, men ack så snygga, stolen. Dynan Ava är tillverkad av bomull, och kommer här i ett snyggt randigt mönster. Den har ett handtag på ena sidan.

Ava finns i flera olika storlekar, färger och tjocklekar. Matcha inredningen med en neutral ton, eller mixa och matcha. Möjligheterna är oändliga. Denna modell är 6 cm tjock och 40x40 cm och passar även fint som golvkudde, utomhus eller vid ett lågt soffbord i vardagsrummet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termoskannor

Termoskannor från Georg Jensen

Se alla produkter
Kombiugnar

Kombiugnar från Bosch

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Vintage

Se alla produkter
Induktionshällar

Induktionshällar från Gram

Se alla produkter