Chamois - Pomegranate Dyna 50x100 cm Ochra

Jämför produkt Chamois - Pomegranate Dyna 50x100 cm Ochra online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Pomegranate Dyna 50x100 cm Ochra i kategorin Kuddar Sittdynor här hos oss.

Produktinformation

Sittdyna med tofsar från Chamois. Mönstret är tryckt med indisk blockteknik, en traditionell hantverksmetod där varje del av mönstret trycks för hand.

Det skapar en unik look, och ger duken ett levande och spännande uttryck. Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité.

De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Ava Sittdyna Randig 50x50x6 cm Blårandig -25%

Härligt mjuk sittdyna från danska Broste Copenhagen. Ava är tillverkad av bomull, har ett snyggt randigt mönster och ett handtag på ena sidan.

Denna modell är 6 cm tjock, och mäter 50x50 cm. Passar fint som golvkudde, utomhus eller vid ett lågt soffbord. En stolsdyna är också ett praktiskt sätt att få en varierad känsla vid matbordet eller på utemöbeln, eller för att mjuka upp de där hårda, men oj så snygga, stolarna man råkade köpa osedda.

Dynan finns i flera olika färger, storlekar och tjocklekar. Matcha inredningen hemma med en neutral ton, eller mixa friskt. Det finns många möjligheter, men alla leder fram till ett och samma ställe: en lång och härlig sittstund.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Ekelund

Se alla produkter
Kvarnset

Kvarnset från Bitz

Se alla produkter
Kylskåp

Kylskåp från Electrolux

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från RoboRock

Se alla produkter