Chamois - Pomegranate Sittdyna 50x50 cm Ochra

Jämför produkt Chamois - Pomegranate Sittdyna 50x50 cm Ochra online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Pomegranate Sittdyna 50x50 cm Ochra i kategorin Kuddar Sittdynor här hos oss.

Produktinformation

Sittdyna från Chamois. Mönstret är tryckt med indisk blockteknik, en traditionell hantverksmetod där varje del av mönstret trycks för hand.

Det skapar en unik look, och ger dynan ett levande och spännande uttryck. Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité.

De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus. .

Se gärna också

Afroart - Felt Sittdyna 28 cm Katt

Sittdynan Katt är lite mindre i storlek och form men tillverkas i samma härliga handtovade ull, gjord helt för hand i Nepals högland, som alla ulldynor i Afroarts sortiment.

Tillverkad i 100 % ull som gör den både smuts- och fuktavvisande samt värmande. Dynan passar både ute och inne och storleken gör den perfekt att ta med i ryggsäcken på utflykten. I samma serie hittar du flera olika färgglada djur så du kan skapa ett helt Zoo när du ska inreda barnrummet där hemma.

Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Övriga köksapparater

Övriga köksapparater från Princess

Se alla produkter
Kaffe-Tebryggare Tillbehör

Kaffe-Tebryggare Tillbehör från Zassenhaus

Se alla produkter
Spishällar med inbyggd köksfläkt

Spishällar med inbyggd köksfläkt från Eico

Se alla produkter
Skäggtrimmers

Skäggtrimmers från Remington

Se alla produkter