Cole & Mason - Precision+ Lyndhurs Kvarnset Mörk

Jämför produkt Cole & Mason - Precision+ Lyndhurs Kvarnset Mörk online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cole & Mason - Precision+ Lyndhurs Kvarnset Mörk i kategorin Kvarnset här hos oss.

Produktinformation

Precision+ Ardingly är ett elegant salt- och pepparkvarnset från Cole & Mason. Kvarnarna är tillverkade i naturfärgad eller mörkbetsad ask med detaljer i rostfritt stål eller roséfärgad stål.Pepparkvarnens blad av kolstål strimlar pepparkornen istället för att krossa dem.

Saltkvarnens sylvassa keramiska blad ser till att du får ut mer av smaken. Pepparkvarnen har sex inställningar så att du kan välja hur grovt du önskar din peppar, saltkvarnen har tre inställningar.

Se gärna också

Zassenhaus - München Kvarnset Salt och Peppar 15 cm Svart/Vit/Stål -39%

Zassenhaus är bara en vanlig kvarn tills du provat den. Det som verkligen utmärker kvarnarna är känslan och kvalitén. Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare och har ett brett sortiment av krydd- och kaffekvarnar.

Vi säger inte att man ska mala sten, även om det är möjligt, de keramiska malverken är hårdare än stål och näst intill outslitliga. Därför kommer Zassenhaus malverk med 25 års garanti. Det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet du vill ha det med den steglösa inställningen som stannar på plats hur mycket man än mal.

Münchenserien är en exklusiv serie som kombinerar klassisk form och en modern framtoning som verkligen sticker ut. Kvarnen avslutas med en dekorativ och skyddande stålring längst ner vid malverket. Kvarnen går att använda till både salt och peppar och knoppen har inte någon markering.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Cooee

Se alla produkter
Kondenstumlare

Kondenstumlare från Siemens

Se alla produkter
Grilltillbehör

Grilltillbehör från Big Green Egg

Se alla produkter
Kondenstorktumlare

Kondenstorktumlare från Hoover

Se alla produkter