Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Ört och Parmesankvarn

-30%

Beställ Westmark - Ört och Parmesankvarn på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Ört och Parmesankvarn inom kategorin Kvarnset.

Produktinformation

Med denna ört- och parmesankvarn från Westmark river du enkelt dina örter eller din pamesan utan att behöva använda rivjärn. Fyll kvarnen med örter eller ost och snurra locket fram och tillbaka.

Se gärna också

Light My Fire - Light My Fire Kryddkar Hazy Blue

Sätt krydda på outdoor-livet med detta kryddkar från Light My Fire som ser till att du enkelt kan ta med dina tre favoritkryddor vart du än går! Alla vet att rätt kryddning kan förhöja en vanlig måltid och ta den till oanade höjder, men man kan ju knappast ta med sig hela kryddhyllan på vandringen eller kanotturen. Det smarta kryddkaret från Light My Fire håller kryddorna fräscha och så att du kan äta riktigt gott ute på tur. Detta luft- och vattentäta kar är även stöttåligt och har plats för tre olika kryddor i separata fack. Praktiskt och kompakt och funkar dessutom lika bra att ta med till jobbet, på picknicken eller campingturen. Tillverkat av 100% BPA-fri, biobaserad plast och har sin egen plats i MealKit från Light My Fire. Går att diska i maskin.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Comfort

Comfort är ett sköljmedel som produceras av det nederländska företaget Unilever. Produkten lanserades 1969 som det första sköljmedlet i Storbritannien. I dag finns sköljmedlet i en mängd olika dofter och varianter.