Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Örtkvarn

-50%

Beställ Westmark - Örtkvarn på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Örtkvarn inom kategorin Kvarnset.

Produktinformation

Westmarks örtkvarn tillverkad i rostfritt stål är ett mycket praktiskt verktyg i köket. Med skarpa tänder i rostfritt stål, river och maler du enkelt ned önskade örter, i en behållare eller direkt över grytan.

Se gärna också

WMF - Ceramill Salt- och pepparkvarnset 18 cm

Snygga och stilrena Ceramill kryddkvarnar från WMF med en topp av ekträ, en mitt av rostfritt stål och en botten i glas. Med dessa salt- och pepparkvarnar kan du välja mellan fint malen krydda eller grovmalen genom att enkelt justera det keramiska kvarnverket. De här står fint på bordet för daglig användning vid måltid och då malverket är placerat på kvarnens topp blir det inget spill. I kvarnarna kan du förvara alla sorters kryddor och tack vare glasbehållaren ser du lätt när det är dags att fylla på.

Kvarnverket är utrustad med Ceramills hårda, rostfria och hållbara burr-kvarn. Glasbehållaren kan enkelt separeras från resten av kvarnen och diskas i maskin.

Läs mer