Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool ART 9812 SF1


Jämför produkt Whirlpool ART 9812 SF1 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool ART 9812 SF1 i kategorin Kyl frys inbyggnad här hos oss.

Produktinformation

Kyl/frys ART 9812 SF1 WhirlpoolART 9812 SF1 från Whirlpool är en kyl/frys för helintegrering. Dörrarna är högerhängda men kan hängas om.Köksluckorna monteras med glidskenor vilket gör att luckan... .

Se gärna också

Siemens KI86NVSE0

Kyl/frys KI86NVSE0 Siemens


Siemens KI86NVSE0 ä;r en kombinerad kyl och frys fö;r inbyggnad med egna snickeriluckor (ingå;r ej). Kyl/frysen har ett hyperFresh-system som gö;r att maten hå;ller sig frä;sch lä;ngre, och tack vare noFrost behö;ver du inte lä;ngre tä;nka på; avfrostning.

Lå;ter din frys frosta av sig sjä;lv
Du behö;ver aldrig mer frosta av din frys fö;r att hå;lla dina livsmedel frä;scha och se till att frysen ä;r energisnå;l. noFrost-tekniken tar bort fukt och hå;ller luften torr – det gö;r att frost inte bildas på; innervä;ggarna eller matvarorna, så; du slipper frosta av. Det sparar också; energi, eftersom en isfri frys fungerar effektivare.

Maten hå;ller sig garanterat frä;sch lä;ngre
Varierande yttertemperatur och ett frekvent ö;ppnande av kylskå;psdö;rren resulterar i temperaturfö;rä;ndringar inuti kylen. De smarta sensorerna i freshSense reglerar kylan så; fort de kä;nner av temperaturfö;rä;ndringen i kylen.

Kö;tt och fisk hå;ller sig dubbelt så; lä;nge
hyperFresh <>0 °C-lå;dorna ser till att kö;tt, charkuterier och fisk hå;ller sig dubbelt så; lä;nge. Fö;r att skapa dessa fö;rdelar hå;ller lå;dorna ca 2-4 °C lä;gre temperatur ä;n i ö;vriga kylen. De separata avdelningarna gö;r också; att eventuell otrevlig lukt inte sprider sig.

Superinfrysning med å;tergå;ngsautomatik
Nä;r du snabbt behö;ver få; ner temperaturen i frysen aktiverar du superinfrysning som ger extra snabb infrysning av matvaror, t ex nä;r du har handlat. Frysen å;tergå;r sedan automatiskt till den tidigare temperaturen.

Enkelt att se vad som finns i kylskå;pet
Tack vare den jä;mna, integrerade LED-belysningen tä;nds kylskå;pet på; ett sä;tt som gö;r det enkelt att ö;verblicka. Eftersom lamporna ä;r smart monterade framtill i kylskå;pet, så; dä;mpas inte ljusstyrkan av kylens innehå;ll. Dessutom hå;ller LED-lamporna lä;nge och ä;r energisnå;la.

Bä;ttre flaskfö;rvaring
Flaskor behö;ver sin egen fö;rvaringslö;sning och bottleRack levererar. Fö;rvara stora och små; flaskor och burkar utan att de skramlar omkring i kylen. De snygga, individuella behå;llarna hå;ller dina flaskor inom rä;ckhå;ll på; ett sä;kert sä;tt. Den vå;g-formade flaskhyllan kan placeras var du vill, så; att du kan fö;rvara fler flaskor och andra matvaror på; ett sä;kert sä;tt i kylskå;pet, oavsett storlek.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Art

Art är ett begrepp inom biologi. I biologisk systematik delar man in närbesläktade organismerna i grupper, så kallade taxa, i en hierarki. Art är den grupp som i betydelse ligger närmast vardagsspråkets för djursort. Som exempel är lejon, tiger och katt både olika djur i vardagsspråket och olika arter i vetenskaplig mening. Närbesläktade organismer som på olika sätt är så lika varandra att artgränsen mellan dem blir oklar omnämnas som ett artkomplex. Sådana grupper förekommer bland alla typer av organismer och att dra upp distinkta gränser mellan arter kan ibland nästan vara omöjligt.

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.

Frys

En frys, frysbox eller ett frysskåp, är en teknisk apparat som används för att frysa livsmedel och andra varor till temperaturer under noll grader Celsius. För långtidsförvaring (djupfrysning) av mat rekommenderas -18 °C eller kallare i frysen. Mycket lägre temperaturer i frysen ger en ökad energiförbrukning utan att signifikant förbättra matvarornas hållbarhet. Kylan dödar inte skadliga mikrober men bromsar deras reproduktionstakt, vilket förlänger matvarornas hållbarhet. Känsliga varor får så småningom försämrad smak och blir efter mycket lång tid olämpliga för förtäring. Moderna frysar använder en värmepump för att transportera ut värmen från skåpet. Även före värmepumpen har det funnits lösningar för att kyla matvaror. Genom att förvara is i en jordkällare kunde man hålla en stabilt låg temperatur där man förvarade matvaror. Även utan is håller sig i svenskt klimat temperaturen i en välbyggd jordkällare omkring +13 °C året runt.