Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool SW8 1Q XR


Jämför produkt Whirlpool SW8 1Q XR online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool SW8 1Q XR i kategorin Kylskåp här hos oss.

Produktinformation

Kylskåp med 6th SenseKylskåp SW8 1Q XR från Whirlpool är ett vitt fristående kylskåp med en höjd på 188,5 cm. Detta kylskåp är utrustat med Whirlpools 6th Sense teknik som kontrollerar fuktighet... .

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.

Se gärna också

Grundig GSNE 107E20 FXN

Kylskå;p GSNE 107E20 FXN Grundig

Stilfull kyl med utvä;ndig panel
GSNE 107E20 FXN ä;r en 185 cm hö;g kyl i lä;cker design frå;n Grundig. Den har en ljudnivå; på; 41 dB. Instä;llningarna gö;r du enkelt via en utvä;ndig kontrollpanel.

Interiö;r fö;r frä;schö;r & hå;llbarhet
Kylen rymmer 375 liter och har kylflä;kt fö;r jä;mn kylfö;rdelning. Inuti kylen finns en kromad flaskhylla, fem glashyllor, fyra fullbreda dö;rrhyllor, grö;nsakslå;da, VitaminCare-zon och en 0-3 °C SuperFresh Zone (25 liter).
I Super Fresh-zonen hå;lls temperaturen precis ö;ver fryspunkten. Det gö;r att kö;tt, fisk och mejeriprodukter kommer att bibehå;lla sin fulla smak, frä;scha utseende och nä;ringsmä;ssiga fö;rdelar under en lä;ngre tid.

Genomtä;nkt belysning
Invä;ndigt har kylen vit LED-belysning som ä;r energisnå;l och ger ett behagligt och rent sken. I VitaminCare-zonen finns ett aktivt blå;tt LED-ljus. Den blå; ljusteknologin simulerar naturliga ljusfö;rhå;llanden så; att mä;ngden C-vitamin i rö;da grö;nsaker och frukt bibehå;lls.

Hygientä;nk
Grundig har tä;nkt på; hygienen. Skå;pet har fö;rsetts med ett anti-odö;rfilter och jonteknik. Anti-odö;rfiltret bidrar till att ta bort då;lig lukt och ser till att ditt kylskå;p har en frä;sch luft.
IonFresh jonteknik neutraliserar skadliga bakterier i kylskå;pet. 

Dö;rrlarm
Skulle dö;rren rå;ka stå; på; glä;nt eller temperaturen i skå;pet bli fö;r hö;g larmar kylen med ljud och en ljusindikator.

Fack fö;r kö;tt, fisk och mejeriprodukter
Kö;tt, fisk och mejeriprodukter hå;ller sig fä;rska och attraktiva lä;ngre med Super Fresh Zone, som hå;ller temperaturen strax ö;ver fryspunkten och luftfuktigheten på; en optimal nivå;. Bakterietillvä;xt gö;r att maten blir då;lig med tiden fö;r den hä;r typen av livsmedel. Dä;rfö;r har Grundig utvecklat kylprodukter med en separat SuperFresh-zon. Fä;rdiglagad mat eller matrester frå;n middagen hå;ller också; mycket lä;ngre vid cirka noll grader ä;n vid vanliga kylskå;pstemperaturer. Den hä;r tekniken bidrar ytterligare till att minska matsvinnet i din vardag.

Lå;g ljudnivå;
I moderna boendemiljö;er med ö;ppna lö;sningar och integrerade vitvaror ä;r en lå;g ljudnivå; viktig nä;r man kö;per kvalitetsvaror.
Detta skå;p utmä;rker sig genom att vara mycket tysta. Dessutom har alla kombinerade kyl- och frysskå;p frå;n Grundig också; två; separata kylsystem. Det fö;rhindrar att då;liga lukter frå;n maten sprids och ser till att skå;pen fö;rblir helt isfria. I praktiken innebä;r detta att du aldrig behö;ver avfrosta ett skå;p frå;n Grundig, men också; att energifö;rbrukningen hå;lls mycket lå;g. Det sparar bå;de pengar - och ä;r bra fö;r miljö;n.

Frukt och grö;nsaker hå;lls frä;scha och vitaminrika med Vitamin Care Zone
Vitamin Care-zonen hå;ller grö;nsakerna frä;scha lä;ngre och bevarar innehå;llet av C-vitamin i rö;da frukter och grö;nsaker. Den inbyggda tekniken med blå;tt ljus stimulerar de naturliga ljusfö;rhå;llandena så; att fruktens och grö;nsakernas friskhet och utseende hå;ller lä;ngre. Du kommer att uppleva fö;rdelarna i form av mindre avfall och fä;rre inkö;p - fö;r att inte tala om mindre utgifter.


Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.